Jön a PUBG ingyenes verziója

2019/10/03

Az elmúlt idők egyik, ha nem legnészerűbb online játéka a PlayerUnknown’s Battlegrounds (PUBG), amelynek havidíja ugyan nincsen, viszont a letöltésért fizetnünk kell. Na, az a jóhírünk van, hogy ez a jövőben változni fog.

Rengetegen játszanak vele, de ez nem elég a PUBG fejlesztőjének (Bluehole), így most újabb gamereket próbál elcsábítani azzal, hogy előáll egy alapkiadással. Most egy kisebb erőforrást igénylő verziót fejlesztenek, amit aztán ingyenessé tesznek majd.

Addig is azok, akik szeretnének a gépükön a PUBG-vel játszani, fizetniük kell. Ez egy egyszeri vásárlást jelent, aminek díja 29,99 eurót, ami úgy 11 ezer forint. Mivel a játékot nagyon sokan szeretik, viszont ez az összeg nem feltétlen igazodik pénztárcájukhoz, úgy döntött a cég, hogy gondol azokra is, akik kipróbálnák vagy aktívan játszanának ingyenesen.

Az új verziót majd PUBG Lite néven indítják. Nyilván a Lite szóból mindenki rájött, hogy ez egy “lebutított” verzió lesz. Már azt is tudni, hogy miben lesz gyengébb, mint a nagytesója. A grafikai kidolgozása kicsit lightosabb lesz, ezért nem lesz olyan jó minőségű a képi élmény. Ez viszont előny is lehet, ha azt vesszük, hogy így nem is foglal majd annyit a HDD-n.

A különleges játékverziót eddig a thaiföldi felhasználók körében tesztelték, de október 10-étől bárki kipróbálja, ugyanis életbe lép a játék bétája. A legjobb hír pedig most jön: a magyar játékosok is bekerültek a válogatásba és a futtatáshoz szükséges launcher már elérhető, valamint megtaláljuk az oldalon a játék használatához szükséges hardverkövetelményeket is.

Hozzászólások