Jön a Szex és New York 3. része?

Ha igaz a pletyka nagyon boldogok leszünk!

2017/02/23

A Szex és New York rajongók erre a pillanatra várnak már rég óta. Végre zöld lámpát kaphat és jön a sorozatból készült film harmadik része! 

A szinglilét előnyeit és hátrányait boncolgató televíziós filmsorozat szerethető karaktereinek és a nőiesség felé irányuló kellő öniróniájának köszönhette óriási sikerét, így senkit nem lepett meg, hogy film is készül majd Carrie, Charlotte, Miranda és Samantha mindennapjaról. Mikor kiderült, hogy jön a film mindenki alig várta. 

Időről-időre repülnek fel pletykák és találgatások a következő filmmel kapcsolatban, de eddig még senki sem erősítette meg, hogy a rajongók számíthatnak-e egy befejező harmadik részre is. Sarah Jessica Parker most a Marie Claire-nek nyilatkozott erről, és egészen meglepő választ adott.

“Az ötlet egy fiókban hever. Sosem mondtunk rá nemet. Mindig csak az volt a kérdés, hogy mikor jön el az ideje.” – mondta az 51 éves színésznő

Még decemberben a RadarOnline is azt állította, hogy a forgatókönyvre mind a négy főszereplő rábólintott, Michael Patrick King, a sorozat producere szerint még egyetlen történet van, amit el lehetne mesélni, bár ez nem jelenti azt, hogy meg is valósítják a terveket. Mi nagyon reménykedünk benne. 

A négy New York-i szingli nőről szóló sorozat egyébként hét Emmy és nyolc Golden Globe díjat zsebelt be.

Forrás:nuus.hu

Hozzászólások