Jön az év legnagyobb jóga és BodyART fesztiválja

Mozogjunk együtt a Millenárison!

2015/02/20

Jöhet a jóga minden formában és mennyiségben! A hétvégén először rendezik meg a FitBalance Jóga és bodyART Fesztivált, ahol nem csak a már jól megszokott mozgásformákat próbálhatjuk ki, de a jóga izgalmas irányzatait is elleshetjük a profiktól!

F584x827xbiotech-usa-fitbalance-bodyart-es-joga-fesztival.jpg.pagespeed.ic._enwooJgENebruár 21-én, szombaton egész nap a jógáé lesz a főszerep a Millenáris két épületében, hiszen jön hazánk egyik legnagyobb mozgásfesztiválja. A rendezvény ideje alatt több, mint tizenötféle jógával és pilátesz fajtával ismerkedhetnek meg, és nyolcféle BodyART program közül választhatnak az mozogni vágyók, az órákat pedig a mozgásformák kiemelkedő képviselői tartják majd.

A fesztivál nemre és korra való tekintet nélkül mindenkit vár reggel 9 és este 6 óra között, aki szeretné egy kicsit átmozgatni fáradt tagjait, szeretne megismerkedni a jóga és a BodyART világával, kipróbálna egy új mozgásformát, vagy egyszerűen csak szeretne belecsöppenni egy jó társaságba! A rendezvényre érkezők ajándékcsomagot kapnak és egész nap korlátlan ásványvíz fogyasztás áll rendelkezésükre, hiszen mozgás közben a legfontosabb a hidratálás! Sőt! Az anyukáknak sem lehet kifogás, hogy nem találnak bébiszittert, hiszen a gyerkőcök egész nap játszhatnak a gyermekmegőrzőben.

Hozzászólások