Jön a második Beyoncé baba?

Dalszövegben árulta el Jay Z

2014/09/15

Mostanában attól volt hangos a bulvársajtó, hogy vége Beyoncé és Jay Z házasságának, és hamarosan válnak. Amit most tettek, attól mindenkinek leesett az álla.

A 33 éves Beyoncé és a 44 éves Jay Z Párizsban koncertezett péntek este. A rapper az egyik dalszövegébe belecsempészett olyan módosítást, miszerint a felesége a második babájukat várja. A rapper a Beach is Better című dal szövegét változtatta meg: „Cause’ she pregnant with another one”, vagyis Beyoncé újra várandós. A sztárpár első gyermeke, Blue Ivy egyébként 2012-ben született, édesanyja óvja a nyilvánosságtól, közösségi oldalán is csak olyan képeket posztol róla, melyeken nem látszik az arca.

Beyonce8

Nem volt teljesen meglepő a hír, hiszen a pár közeli barátja egy hete az OK! magazinnak már arról kotyogott, hogy nagy változás van az énekesnő házasságában, hiszen Jay Z óvja, védi, kényezteti feleségét; pontosan úgy, mint amikor első babájukat várták. Sőt, Beyoncé csakis organikus ételeket fogyaszt és megkíméli magát a stressztől. A Sun magazin pedig arról számolt be, hogy az énekesnő pocakja már gömbölyödik, amit már látni is a mostani turnén készült képeken.

A sztárpár az On The Run turné utolsó, párizsi koncertje után a szerelem fővárosában tölt pár napot. Jay Z állítása szerint rengeteg közös emlék fűzi őket a francia fővároshoz, amelyeket szeretnének újra felidézni. A romantikus pillanatokra nagy szükségük is van, hiszen az egykor felhőtlen boldogságban élő sztárpár nagy hullámvölgyet tudhat maga mögött: Jay Z megcsalta feleségét, ami miatt majdnem elváltak. Remélhetőleg házasságuk most már egyenesben van, amit megkoronáz majd a második gyermek. 

Hozzászólások