José Cura valóra váltotta Mahó Andrea álmát

A híres tenor azonnal igent mondott

2015/02/11

Február 21-én, a budapesti Papp László Sportarénában teljesülni fog egy régi álom, együtt ad könnyűzenei koncertet a híres argentin tenor, José Cura és Mahó Andrea. A művésznő elárulta nekünk, hogy bár izgult a meghívás miatt, a sztárénekes azonnal igent mondott.

A közös koncertre készülő Mahó Andrea elárulta kameránknak, hogy régóta dédelgetett álma vált most valóra, hogy egy színpadon állhat a híres tenorénekessel. José Cura emberként is elbűvölő, és a művésznő hozzátette, hogy volt alkalma most megismerni, és bátran elmondhatja, hogy igazi profi, akinek hatalmas és csodálatos lelke van.

Az 52 éves művész az utóbbi másfél évtizedben többször is járt már hazánkban, így sok barátság és kellemes emlék köti ide. Azonban ez lesz az első könnyűzenei koncertje, elmondása szerint az operák világából néha jó kilépni a popzene színpadára is, ő pedig nyitott erre.

A koncerten Mahó Andrea és José Cura mellett fellép Miller Zoltán is, a kíséretet a Hungarian Studio Orchestra biztosítja, és bár az est megálmodója meglepetésnek szánta, véletlenül mégis elárulták, hogy egy hatvan fős gyerekkórus is közreműködik majd.

Hozzászólások