Joshi Bharat különös módját választotta az újévköszöntésnek

Ilyenek az ünnepek a műsorvezető számára

2014/12/26

Emlékezetes karácsonyairól és szilvesztereiről mesélt Joshi Bharat, illetve azt is elárulta, hogy a hagyományok mellett, kezd belerázódni az ajándékvásárlásokba is.

A TV2 népszerű műsorvezetője 1979-ben ünnepelte első karácsonyát Európában. Teljesen elvarázsolta Stockholm mozgolódása, ami ilyenkor minden városra jellemző az ünnepi készülődések és vásárlások miatt. Emellett a szépen feldíszített karácsonyfa is hozzájárult ahhoz, hogy úgy érezze, teljesen más dimenzióba csöppent.

A másik két általa említett emlékezetes karácsony az volt, amikor lányai szintén először pillantották meg a csillogó fát. Soha nem fogja elfelejteni, ahogy a gyermekei reagáltak a díszes fenyőre – valószínűleg azért, mert felidézte benne saját első élményét.

joshibharat2

Családjukban hagyománnyá vált, hogy az ünnepekre minden évben elutaztak, mert a -8 fok helyett kellemesebbnek találták a +25 fokot, de idén ez most másképp alakult. Kisebbik lányának sokat kell tanulnia vizsgáira, ugyanis most első éves a jogi egyetemen, így jelenleg az összpontosítás a legfontosabb Joshi szerint.

A műsorvezető beismerte, nem jó ajándékvásárlásban, és mindig nagy dilemma számára, hogy vajon hasznos lesz-e az, amit kiválasztott, de mindig próbál eltérni a hétköznapi dolgoktól. Kezd azért ebbe is belerázódni – pár hónappal karácsony előtt már azon gondolkodik, vajon mi lenne a legmegfelelőbb.

Joshi nem szokott újévi fogadalmakat tenni, mert nem látja értelmét. Szerinte erre akkor van szükség, amikor az év bármely napján, egy adott másodpercben úgy érzi, hogy eljött az ideje, mert valami megérintette a lelkét.

joshibharat

Két emlékezetes szilveszteri történetet is megosztott az RC News riporterével. Egyszer kislányával ketten maradtak ébren, hogy elbúcsúztassák az óévet, ami természetesen koccinttással történik. Ők is így tettek, azzal az apró különbséggel, hogy pezsgő helyett tejet töltöttek a poharukba.

Egy másik alkalommal viszont éppen, hogy az volt a probléma, hogy barátaival túl sok alkoholt fogyasztott, így szinte semmire sem emlékszik az estéből, mert korán elaludt.

képek forrása: Joshi Bharat Facebook oldala, TV2

Hozzászólások