Jótékonyság, mely mára már természetes – szerencsére!

A jótékonykodás mindenképp melegséggel árasztja el a szívünket, hát még ha gyerekeken segítünk!

2017/05/25

Szerencsére mára már a jótékonykodás olyan természetessé vált, hogy aki csak tud, segít, adományoz bárhogy. Nincs ez másképp egy szépségkirálynőnél sem! 

Annyi módon lehet már jótékonykodni a sok sztárnak és az internetnek hála, hogy alig-alig vannak már emberek, akik még ne segítettek volna másokon. Szerencsére manapság már nem csak pénzzel tudunk segíteni a rászorulókon -általában ez volt a legnagyobb probléma a jótékonykodók esetében-. Ilyen esemény volt a tegnap megrendezett Madarász Utcai Gyermekkórház Szivárvány Gyereknapi rendezvény is, melyen részt vett többek között Szick Petra szépségkirálynő, Széles Emília versenyigazgató a  VII. Világtalálkozó Szépe Verseny képviseletében. A sztárvendég Caramel pedig felrobbantotta a színpadot.

jotekonysag1

“Örömmel tettünk tegnap eleget Martyn László úr felkérésének, aki az ANKH alapítvány elnöke egyben, hogy vegyünk részt aktívan a május 24.-i Madarász Utcai Gyermekkórház Szivárvány Gyereknapi rendezvényén. A színvonalas rendezvényen a VII. Világtalálkozó Szépe Versenyt Széles Emília versenyigazgató és Szick Petra Dóra a szépségverseny külön díjazottja képviselte. Nagy örömünkre szolgált, hogy a gyerekek élvezték a színvonalas szórakoztató programokat, alig tudtak betelni a szponzorok által felajánlott játékoknak, sőt szívesen szelfiztek Petrával is, aki örömmel vette ki részét az 500 szeletes torta osztásában is. A rendezvény csúcspontja az volt, amikor fellépett Caramel, a közönség majd szétszedte őt. Fellépésévél, annyira jó hangulatot teremtett a nézőközönségben, hogy táncra is perdültek a színpadon jó páran, melyhez Petra is csatlakozott. A rendezvény végén sok közös fotó készült a sztárvendégekkel a gyerekek nagy megelégedésére. Köszönjük a fellépőknek a színvonalas műsort!” -nyilatkozta Széles Emília

jotekonysag3

Petra is mesélt pár szót az eseményről: “A rendezvénnek nagy sikere volt úgy, mint eddig minden évben. Remélem mindenki annyira jól érezte magát, mint én. Hamarosan újra vendégeskedek majd egy jótékonysági napon, amit már alig várok, hiszen hatalmas öröm segíteni másokon.” 

jotekonysag4 jotekonysag2

Hozzászólások