Jubileumi Forma-1 bérlet a diákoknak

Harmadáért izgulhatnak a fiatal rajongók

2014/11/28

Egyedülálló lehetőséggel próbálja becsalogatni a Forma-1-re a fiatalokat a Hungaroring vezetősége: a 30. Magyar Nagydíj alkalmából jubileumi diákbérletet bocsátanak ki, így a fiatalok harmad annyi pénzért vásárolhatnak három napos álló jegyet.

Itthon is nagy népszerűségnek örvend a Forma-1, ám a világ más országaihoz hasonlóan, hazánkban is a negyvenes korosztály rajong a száguldó cirkuszért. Ezen szeretne változtatni a Hungaroring vezetősége, ezért diákigazolvánnyal az eredeti ár töredékéért, már 7999 forintért lehet három napos bérletet vásárolni.

A fiatalokat szólítjuk meg ezzel az újítással, amellyel hosszú távon az a célunk, hogy kineveljük a Formula–1-es szurkolók új generációját. A statisztikák alapján a közönségünk átlagéletkora negyven év, ezen szeretnénk egy kicsit változtatni az új diákjeggyel” – mondta el Gyulay Zsolt, a Hungaroring Zrt. elnök-vezérigazgatója.

A jubileumi diákbérletből összesen 5000 darabot bocsátanak ki: az első száz darab 7999 forintba kerül, majd január 31-ig 8999 forintért, utána pedig 9999 forintért lehet beszerezni a bérletet.

Forma 1 átadás

Az első tiszteletjegy már el is kelt: az ifjú rajongó, Esztergályos Patrik ifjúsági olimpiai bajnok vívó vehette át, akinek régi álma volt kijutni a Forma-1 hazai futamára.

 „Mindig is szerettem volna eljutni egy Forma-1-es nagydíjra, de nem gondoltam, hogy ilyen gyorsan és váratlanul válik valóra az álmom” – mondta az ifjú titán, akinek a Hungaroring mellett a szingapúri pálya lopta be magát a szívébe.

Hozzászólások