Jubileumi koncerttel ünnepel a Kiscsillag

Tíz éves Lovasi András zenekara

2015/02/19

Kerek évfordulóhoz ért a Kiscsillag: Lovasi András zenekara idén lett tíz éves – és hogy ünnepelhetne máshogy egy zenekar, mint remek koncertekkel.

A Kispál és a Borz sikerei után Lovasi András másik zenekara is a rajongók kedvencévé vált: mi sem bizonyítja ezt jobban, mint az elmúlt tíz év, amelyet a zenekar most jól megünnepel – többek között a Budapest Parkban, július 11-én.

„A nyáron sok fontos dolgunk lesz, az egyik például a július 11-ei tíz éves Kiscsillag koncert. Hát milyen tud lenni egy születésnapi koncert? Amolyan áttekintés lesz: lesznek vendégeink, hívunk olyan énekesnőket, akik dolgoztak velünk az elmúlt évek alatt, meghívjuk a régi tagokat, és nyomunk egy kétórás koncertet. Ez pont elég lesz arra, hogy az eddig megjelent dalokat, a fontosabb számokat eljátsszuk a rajongóknak. Addig már nem is nagyon lesz koncertünk, ezért reméljük, hogy akkor sokan együtt ünnepelnek velünk – mesélte a zenekar énekese, Lovasi András. – „Most nem gondolkozunk lemezben: van 4-5 új dal, amit felvettünk, és azokat pofozgatjuk, aztán egyenként kijövünk velük. De az sem kizárt, hogy ősszel kijövünk azzal a koncertlemezzel, amit már nagyon régóta tervezgetünk.”

lovasi
Tíz éve dübörög a Kiscsillag (Fotó: Facebook)

Nem a Kiscsillag az egyetlen zenekar, amelyik idén jubileumi évet ünnepelhet. A Heaven Street Seven húsz év közös munka után idén búcsúzik a közönségétől, de idén lesz tíz éves az Irie Maffia is.

Hozzászólások