Jude Law rátalált az igazira?

29 éves doktornőt szeret

2015/06/12

Úgy tűnik, sikerül megállapodnia Jude Law-nak – pedig a csajozógép nemrég még Zimány Lindának csapta a szelet.

Jude Law az utóbbi években számos trófeát begyűjtött, kavart többek között modellekkel, színésznőkkel, de az sem volt ritka, hogy pincérnőkkel bújt ágyba – ám mindezek csak egyéjszakás kalandok voltak, noha az is előfordult vele, hogy egy ilyen éjszaka után a hölgy közölte vele: terhes.

A szívtipró színész több országban is forgatott, ám ilyenkor nem feltétlenül csak a munkával foglalkozott: ahol járt, ott szívesen elment bulizni, sőt, általában megtalálta a legszebb hölgyeket is. Budapesti forgatása alatt sem tétlenkedett, hiszen egyik este Zimány Lindával szórakoztak együtt, sőt, a buli hevében egy csók is elcsattant a színész és a modell között.

Most azonban úgy tűnik, Jude Law a számtalan egyéjszakás kaland után megtalálta a boldogságot, és végre megállapodik. A hölgynek semmi köze a sztárvilághoz: Philippa Coan 29 éves pszichológia doktor, aki fél éve kitüntetést is kapott a kutatásaiért. A sármos színész állítólag megfogadta a barátainak: ezúttal nem szúrja el a bimbózó kapcsolatot.

„Jude roppantul örül, hogy a szerelmének semmi köze a show-bizniszhez. Philippának tiszteletreméltó karrierje van, a maga területén elismert szakember, fontos üzletemberek, nagy cégek kérik fel tanácsadónak. Közben igazi bombázó – idézte a színész egyik ismerősének szavait a Best.

Úgy tűnik, Jude Law a szőke lányokra bukik – elég ha Zimány Lindára gondolunk, vagy megnézzük új barátnőjét, Philippát.

Olvass még Jude Law-ról!

Hozzászólások