Julia Roberts terrorizálta testvérét?

Szó szerint a halálba kergette húgát

2014/07/02

Már sok cikk született arról, hogyan és miért halhatott meg Julia Roberts féltestvére Nancy Motes, hogy milyen körülmények között találták meg és milyen súlyos depresszióval küzdött. Arról is sok szó esett már, hogy mennyire volt szerepe a híres színésznőnek húga halálában. Most újabb részletek kerültek napvilágra a fura testvéri viszonnyal kapcsolatban.

nancy-motes2‘Az anyám és az ő úgynevezett hozzátartozója úgy él az emlékezetemben, hogy ők voltak azok, akik az őrületbe és a legmélyebb depresszióba kergettek, amiben valaha voltam.’- olvashatjuk Nancy Motes egy kézzel írott jegyzetében.

‘Keresztülmentem ezeken a betegségeken életem során, de sohasem éreztem még ilyen rosszul magam. Sírásban törtem ki minden reggel csak azért, mert felébredtem.’ Súlyos szavak ezek és nem is tudhatjuk, mi állt a súlyos depresszióval küzdő testvér szavainak hátterében, de azt tényként kezelhetjük, hogy nagyon megviselte színész testvére korán jött és hosszan tartó sikere.

A  holttestet vőlegénye találta meg, Nancy nagy mennyiségű gyógyszert és drogokat vett be, így lett öngyilkos. Párjával a májusi esküvőjüket tervezgették, mielőtt megtörtént a tragédia. ‘Tudom, hogy Téged fog a legjobban megviselni, ezért nem tudok elégszer elnézést kérni Tőled. Áldott voltam és szerencsés, hogy az igaz szerelmed lehettem és a legjobb barátod egyben. Magammal hordozlak örökké.’- írta szerelmének halála előtt.

Motes és az Oscar díj nyertes Julia Roberts furcsa kapcsolatban voltak az öngyilkosság előtt. Motes rengeteg furcsa Twitter üzenetet küldött testvérének a halála előtt. ‘Csakhogy tudjátok ‘AMERIKA ÉDESKÉJE’ egy igazi k…a! – olvasható egyik bejegyzésében. Múlt augusztusban egyenesen megvádolta testvérét azzal, hogy a gimnáziumi évek alatt Julia szinte terrorizálta őt. Hogy mi az igazság talán sosem derül ki, de az biztos, hogy Julia rengeteg rajongót veszített a súlyos tragédia óta.

Hozzászólások