Justin Bieber cenzúrázza szerelmi életét

Az énekes posztolja, majd törli képeit

2014/06/12

Justin Bieber egy nagyon kedves képet tett ki Instagram profiljára, de nem sok idő múlva ki is törölte azt. A képen korábbi barátnőjével ölelkeznek.

justin_bieber _selena_gomezBieber azt a kommentet írta a képhez, hogy “Szerelmünk feltétlen”. A képen Selena Gomez látszódik, amint magához húzza a tinisztár fejét és kedvesen összeölelkeznek. A fiatal szerelmesek háza táján már hónapok óta áll a bál. Hol együtt vannak, hol összevesznek. Úgy tűnik sorrol, sorra követik a papírforma szerinti se veled, se nélküled forgatókönyvet.

Mindkét fél rajongótábora arra szavazna, hogy inkább legyenek szinglik, hátha így még van esélyük. A végkifejletre még egy darabig biztos várni kell. Addig is csak találgatni lehet, hogy Justin és Selena közösen folytatja életét vagy külön.

Abból is látszik, Bieber nem tudja eldönteni mit is akar pontosan, hogy legutóbbi dala, a Looking for You – vagyis Téged kereslek – vallomásnak tűnik Selena felé. Még a sorok között sem kell olvasni, hiszen a dal szövege egyértelmű. Drukkoljunk, hogy a két sztár el tudja dönteni végre, mit akar!

Kép forrása: perezhilton.com

Hozzászólások