Justin Bieber eljegyezte barátnőjét!

Justin Bieber komoly döntést hozott

2018/07/09

Már eddig is felröppentek pletykák arról, hogy az énekes eljegyezte a barátnőjét, azonban most azt is elárulták, hogyan tette fel a sztár a nagy kérdést!

Justin Bieber a Selena Gomezzel való szakítása utána egy exével vigasztalódott, Hailey Baldwin szupermodellel. A sztárpár most állítólag boldogabb, mint valaha, és már olyan pletykák is szárnyra kaptak, hogy eljegyezték egymást. Mint kiderült, akkor csak egy kacsáról volt szó, tegnap azonban Justin tényleg feltette a nagy kérdést és eljegyezte barátnőjét! 

Az énekes a Bahamákon térdelt le a lány elé egy étteremben mindenki előtt, amit több szemtanú is megerősített a TMZ-nek. Állítólag Justin biztonsági őre mindenkit megkért, hogy tegyék el a telefont, mert valami nagyon különleges következik, majd a sztár feltette a nagy kérdést, amire Hailey persze azonnal igent mondott!

Az énekes szülei pedig már reagáltak is a hírre, anyukája csak annyit írt a Twitterre: „Love Love Love Love Love Love Love.” Apukája Insta posztja ennél sokkal meghatóbbra sikerült, aki csak annyit írt, hogy nagyon büszke rá és nagyon izgatott a folytatás miatt.

forrás

 

Hozzászólások