Justin Timberlake kisfiáé a napi cukifaktor!

Először mutatott közös képet az énekes

2015/09/10

Justin Timberlake először pózolt öt hónapos kisfiával a kamerának, és máris óriási szenzáció lett! A minden szempontból sikeres előadó zenei és színészi pályafutása mellett gyönyörű utódját tartja élete fő művének.

Cukiság veszély! Az alábbi képpel kenyerezte le rajongóit és tulajdonképpen az egész világot a zseniális előadó, Justin Timberlake. Párja, Jessica Biel éppen öt hónapja adott életet közös gyermeküknek, akinek érkezését hasonlóan lehengerlő fotóval tudatta a nagyvilággal.

Az énekes, zeneszerző, producer, színész és üzletember az élet minden területén maradandót alkotott, vitathatatlan sikereket ért el. Mégis, érthető módon, kisfia születése okozta számára az igazi beteljesülést, a valódi boldogságot. Justin Timberlak szerdán volt a The Tonight Show vendége, ahol arról áradozott, a kis Silas születése a világ legcsodálatosabb dolga, ami csak történhetett vele.

Emlékezetes mondat, hiszen sokáig éppen a gyerekkérdés volt kapcsolatuk kerékkötője. Jessica és Justin szerelme azért futott többször zátonyra, mert az énekes még nem érezte késznek magát az apaságra. Végül rájött, hogy a kilengések ellenére Jessica számára a nagy ő, kizárólag vele tudja elképzelni az életét. Ezzel pedig megkérdőjelezhetetlenül letették az esküt egymás mellett, utána pedig belefogtak a családalapításba.

“Ez a világ legcsodálatosabb, legfantasztikusabb, leghihetetlenebb élménye, ami csak történhet veled” – fokozta érzéseit a sztár. És ezzel még nincs vége, rajongónak és a stúdióvendégeknek egyszerre szorult össze a szíve, amikor elárulta, hogy fia már kimondta az első szót! Mit gondolsz, mi volt az? Hát persze, hogy az ‘apa’, ami angolul némiképp kezdetleges formában így hangzik: “Dada”. De mi lenne a legszívszorítóbb érzés egy apuka számára, ha nem az, hogy gyermeke első szárnypróbálgatásai éppen rá vonatkoznak?!

Timberlake néhány családi képet is a műsorvezető rendelkezésére bocsájtott. Az egyiken éppen kisfiával a PGA Golf-bajnokságot nézik együtt, ahogy meséli, hihetetlen átéléssel, ahol azzal is viccelődött, milyen jó partner a gyerek: “Bármennyire kilendülhetek, ő csak rendíthetetlenül tartja magát egyenesen.”

justin timberlake2

Aztán magával hozta gyönyörű feleségét is, ahogy a kis Silast csókolja épp. A bájos Jessica smink nélkül, természetesen is nagyon vonzó és szép.

jessica biel

Végül az igazi durranás, az első közös kép, amit a világ is megcsodálhatott róluk, amin a büszke papa és óriási szemű utódja látható. Már most szembetűnő, hogy a legjobb géneket örökölte a szülőktől!

justin timberlake

Hozzászólások