Justin Timberlake terhes felesége miatt aggódik

Bármelyik pillanatban megérkezhet a baba

2015/02/27

Justin Timberlake és kedvese, Jessica Biel első közös gyermekét várja, és hiába a hatalmas pocak, a várandós anyuka még most is keményen dolgozik, ami miatt az énekes teljesen ki van borulva.

Szépen gömbölyödik Jessica Biel pocakja, és bár azt pontosan nem tudni, hogy Justin Timberlake felesége mikorra van kiírva, de úgy tűnik, bármelyik pillanatban beindulhat a szülés. Jessica azonban most sem pihen, ami már az énekes férjét is bosszantja.

Justin könyörög neki, hogy lassítson, de ő egyáltalán nem hallgat rá. Nagyon félti őt amiatt, hogy ennyire megerőlteti magát. Ám Jessica így is nagyon örül annak, hogy végre munkához jutott, mivel egy ideje hanyagolták a szakmában, és most is mindenkinek azt hangoztatja, hogy szülés után szinte azonnal kész visszatérni – nyilatkozta a pár egyik barátja. A színésznő jelenleg a The Devil And The Deep Blue Sea című filmen dolgozik, és egy percre sem hagyja abba a munkát.

Justin és Jessica már több, mint 8 éve alkot egy párt, ám arra mindig kínosan ügyeltek, hogy magánéletüket titokban tartsák. Bár több pletyka is terjengett arról, hogy nem sokkal az esküvő után Justin már meg is csalta színésznő kedvesét, ám minderre rácáfoltak, amikor tavaly októberben felröppent  a hír, hogy gyermeket várnak. Bár jó ideig nem erősítették meg a híreket, végül Justin maga mutatott meg egy képet a nagyvilágnak, amelyen felesége gömbölyű pocakjával pózol.

Hozzászólások