Kállay-Saunders András kórházba került

Az interjúkat és a fellépéseket is le kellett mondani

2014/11/08

Kállay-Saunders András az egyik legutóbbi koncertje után lett nagyon rosszul és amikor bekerült a kórházba, akkor derült ki, hogy nagy baj van a hangszálaival. 

Az énekes az egyik közösségi oldalán  posztolta ezt és megnyugtatta a rajongókat, hogy hamarosan meggyógyul, addig viszont le kell mondania a nyilvános szereplést.

“Kedden, a koncertem után nagyon beteg lettem és kórházba kerültem. Azt mondhatom, hogy szerencsém van hogy így alakult, mert miközben kezeltek, megnézték a torkomat is. Olyan állapotban volt/van a hangszálam, hogy ha nem vették volna észre, akkor nagy bajok lettek volna a jövőben. De szerencsére minden jó lesz” – nyugtatta meg rajongóit.

kallay_saunders_andras_2

“Bocsánat, de le kell mondanom minden fellépést, interjút, mindent a következő két hétre, nem szabad beszélnem. Ebből az egészből tanultam egy nagy dolgot, mint énekes, nekem kell megmondani, mikor sok már, mikor kell pihenni, mert más nem fog soha figyelni az egészségemre, csak saját magam. Két hét szünet után folytatódik a lemez…. Love you all!!” – írta az énekes Facebook oldalán

A rajongók nagy megértéssel és szeretettel írták a rengeteg kommentet, mindenki hangsúlyozta, hogy az egészsége az első és nem a szereplés. Ahogy ők, úgy mi is mielőbbi gyógyulást kívánunk!

Hozzászólások