Kállay-Saunders András közösségi oldalán keresi a szemtanúkat

Rajongói segítségét kéri a nyomozásban

2014/10/20

Szombaton olvashattátok az RC News oldalán, hogy Kállay-Saunders András valószínűleg perdöntő bizonyítékot szerzett. Újra börtönnel fenyegetik az énekest, aki értetlenül áll az ügy előtt.

kallayHónapok óta kínozzák Kállay-Saunders Andrást, aki – saját állítása szerint – önvédelemből vett részt egy verekedésben a Hajógyári-szigeten. Az Eurovíziós dalfesztiválon való részvétele is veszélybe került az ügy miatt, de végül szerencsére kijutott a versenyre, ahol szép eredményt ért el, ezzel képviselve hazánkat.

Az egykori Megasztárt és barátját, súlyos testi sértés vádja miatt hallgatta ki a rendőrség. Úgy tűnik, a nyomozás lezárta után sem változott a hatóságok álláspontja, a nyomozók életveszélyt okozó testi sértés, valamint súlyos testi sértés miatt javasolnak vádemelést.

Kállay-Saunder András megelégelte, hogy folyton emiatt kerül címlapra, ezért saját Facebook oldalán osztotta meg a perdöntőnek vélt bizonyítékát, és gondolatait az eseményekkel kapcsolatban.

TISZTAZZUNK VALAMIT!!!

 

Ujra mindenhol az ujsagokban vagyok a “hajogyari ugy” miatt. Kallay Saunders mehet a bortonbe, Kallay Saunders eletveszelyes seruleseket okozott, fejbe rugott egy elajult fiut ….. NEMMMMMM! Kallay Saunders ezek kozul egyiket se tete! Ebben az a vicces, hogy EN vagyok az ujsagokban a cimlapokon mar egy eve, de azok az emberek akik a baratomat megtamadtak SEHOL! Az hogy ep hazafele setaltam es mielot beszalltam a taxiba lattam hogy 5-6 ember tamadja meg a baratomat, gyorsan szetvalasztottam oket ugy hogy egy embert sem utotem meg!! Ezert kell most nekem ezen keresztul menni. Mar azt hittem, hogy ennek az egesznek vege van, mivel tudom hogy 100% nem tetem semmit. Bizonyitek nincs, soha nem is lesz, mivel nem tortent semmi olyan. Csak egy csapat fiu van akik nyilvanvaloan hazudnak. Bar csak let volna egy kamera valahol es mar reg vege lenne ennek az egesznek …. Sajnos ilyen dolgok jarnak az ismertseggel. Ha nem lennek Kallay Saunders nem tartanank itt. Csak nem tudom, hogy ezek a fiuk hogy birnak aludni este azzal a tudatal hogy rosszat okozhatnak egy embernek aki nem tett semmit…. Isten mindent lat es ugyan azt kapja az ember az eletol amit tesz…. Szeretlek Titeket es csak azert irtam ezt mert nem akarom, hogy veletlenul is azt gondoljatok hogy ez tenyleg megtortent…. Egy kis level amit egy baratom kapot ezeknek a fiuknak a kozeli ismerosetol …. Ha mar itt tartunk en is gondoltam megszolalok …. Love you all!!

kallay_fbposzt

forrás: Kállay-Saunders András Facebook oldala

Hozzászólások