Kállay-Saunders Andrást ismét támadás érte

Az énekes nagyon kiakadt

2015/06/28

Kállay-Saunders András, a Megasztárból megismert fiatal énekes az utóbbi időben botrányos magánéletével került címlapokra, ahelyett, hogy zenei karrierjét egyengetné. Most úgy tűnik, valóban nem minden arany, ami fénylik.

Vagyis, hogy nem kell mindent elhinni, amit az ember bulvárlapokban olvas. Főleg, amennyiben az nincs megerősítve az érintett fél által. Kállay-Saunders András nem először lett botrányról és verekedésről szóló cikkek főszereplője. A helyzet oly mértékben elharapódzott, hogy egy alkalommal Kállay-Saunders maga üzent a rajongóinak, ne higgyék el, amit az újságokban olvasnak.

kallay2

Az énekes maximálisan ki van akadva, ami érthető is, ha ezek a tények valójában nem is tények, viszont rontják a hitelét és akarva akaratlanul, de szakmai megítélését is. Hiszen amíg attól hangos a sajtó, hogy milyen verekedésbe, összetűzésbe, kiabálásba keveredett a zabolázhatatlan énekes a pesti éjszakában, addig vajmi kevés esélye van rá, hogy énekesi pályájára helyezze az olvasói fókuszt. Az énekes nem először keveredik ilyen helyzetbe, legutóbb is arra kényszerült, hogy videós üzenetben védje meg magát az újságírói túlkapásokkal szemben. Saunders nem érti, hogy miért vált a sajtó céltáblájává, hiszen visszafogott, nyugodt, békés embernek tartja magát. A videót és a róla szóló interjút itt nézheted meg.

Most egy újabb kétes tartalmú cikk bosszantotta fel Tolvai Reni párját, ami arról szól, hogy lökdösődött az egyik szórakozóhelyen, az ügyben pedig nyomozást folytat a rendőrség. Kállay a közösségi oldalán üzent az újságíróknak, amiben még Váci Gergő is támogatja. A tévés is arra buzdítja, hogy ne adja fel, amit csinál, hosszú távon úgyis a zenéje marad meg az utókornak.

Mikor lesz ennek vege? Ujsagok mikor fogtok beken hagyni??? Ez mar undorito!!!! Tamadoja????? Senki nem tamadot…

Posted by Kállay-Saunders András hivatalos oldala on 2015. június 27.

 

 

Nem ő az egyetlen, aki pórul jár a magyar sajtó képviselőivel. A legmegdöbbentőbb az, hogy már olyan emberek nevében is valótlanságokat állítanak, akik szakmai hozzáértésükkel és tudásukkal segít(enék) az újság színvonalát. A minap Hevesi Kriszta, a Celeb vagyok, ments ki innen! szereplője, a hétköznapokban komoly szakmai tapasztalatokkal és tudással rendelkező szexuálpszichológus akadt ki az egyik kedvelt hazai hetilapra. Kiderült, a nevével fémjelzett írást nem is ő készítette, de még csak köszönő viszonyban sincsen a valódi pszichológiai tényekkel. Ő is üzent a közösségi oldalán, hogy a megjelent cikk senkit se tévesszen meg.

hevesi

Hogy mindez meddig fajulhat és egy újság mit engedhet meg magának, az komolyan függ attól, milyen az adott lap politikája, de ide tartozik az újságíró egyéni értékrendje is.

Hozzászólások