Káma szútra szexpózok – a Hős

A legmélyebb behatolásért!

2014/10/02

Miért ne tanulhatnánk az ősi indiai szexkönyvből, a Káma szútrából? Ha az együttlét kezd ellaposodni, érdemes kipróbálni egy-egy új pozitúrát, amely újra felvillanyozhatja a mindennapokat, a hőst!

A Vadászó kutya után itt egy újabb intim pozitúra, amely nevében újfent a férfiúi erőt és kitartást dicsőíti, hiszen neve nem más, mint: a Hős. No persze miután kipróbáljuk otthon – vagy máshol – ezt a pózt, hamar kiderül, hogy itt nem csupán a férfi a hős, hanem a nő is, hiszen nem kis fizikai erőnlét kell az elvégzéséhez. Legjobb, ha a jóga ászanákkal (gyakorlatokkal) is tisztában vagyunk, de ez a valóságban mindenképp kiderül.

478817561

A Hős-höz elengedhetetlen egy ágy, vagy valamilyen kényelmes vízszintes felület, hiszen a pozitúra alapja a nő, aki a hátán fekszik. Mindkét lábát a magasba veti, talppal a plafon felé. Mögötte helyezkedik el a partnere térdelőállásban úgy, hogy a térdét a nő feneke alá teszi – tehát a nő a férfi lábán támaszkodik a popsijával. A férfi előrehajol, így a nő lábait is kicsit előretolja, ami így akár nyomhatja a nő mellkasát is – ezért fontos, csak olyan próbálják ki a szerelmeskedés ezen formáját, akinek semmilyen mellkasi fájdalma sincs és nem retteg a levegőhiánytól.

A szexpóz előnyei közé sorolható még, hogy a férfi azáltal, hogy a nő feneke alá csúszva szeretkezik, sokkal mélyebb lesz a behatolás. Ezért ez a pozitúra különösképpen ajánlott akkor is, ha a férfi nem rendelkezik nagy pénisszel, hiszen ezzel a pózzal mindketten nagyobb örömöt élhetnek meg.

452571027

Hozzászólások