Káma szútra szexpózok – a lapuló tigris

Főszerepben a popsi!

2014/10/05

Ha férfiakat kérdezzük, azt mondják, hogy a szexben az egyik legjobb, ha nézhetik a nőt. A lapuló tigris Káma szútra póz pedig igencsak vonzó látványt nyújt a gyengébbik nemből, ráadásul hátulról.

Ez a szexpozitúra lényegében a lovagló póz fordítottja. Ránézésre legalábbis mindenképp. A férfiak szeretik nézni szex közben a nők fenekét – induljunk ki ebből! Az izgalmas látvány tehát máris adott.

A lapuló tigris szexpózban a férfi fekszik a hátán. Neki lesz kényelmesebb ez a szeretkező póz – a nő ráhelyezkedik, mintha a lovagló pózt hajtaná végre, de arccal nem a férfi felé lesz fordulva, hanem neki háttal ül. Ebben a pozícióban lényegében guggolni fog, nem pedig ülni. Így is ő szabályozza a behatolás mélységét és a szeretkezés sebességét, ütemét is.

89690616

Persze nem árt, ha a hölgy lábizmai egy kissé strapabíróbbak, különben nem fogja tudni sokáig tartani magát.

A szexpozitúra különös előnye, hogy ebben a pozícióban a nő eléri a csiklóját, képes annak izgatására az aktus közben, így plusz élvezethez juthat, ami szintén mindkét félnek örömöt okoz. Eléri azonban a férfi heréit is, amelyekkel játszadozva szex közben szintén lehengerlő hatást ér el – persze csak óvatosan, hiszen tudjuk jól milyen sérülékeny ez a testrész.

Ha a pozíció kitartásában a férfi is segít egy kicsit, viszonylag könnyű végrehajtani és élvezni ezt a Káma szútra pózt! Vágjunk bele!

Hozzászólások