Kapócs Zsóka bevadult

Hajvágás után újabb merész lépést tett

2014/09/30

Kapócs Zsóka vad és bevállalós lépésre szánta el magát: pinkre festette gyönyörű szőke tincseit. A színésznő azonban nem váltott végleg hajszínt, csupán a móka kedvéért próbálta ki az extrém stílust. A rajongókat azonban így is meglepte.

A Facebookra posztolta ki a képet Kapócs Zsóka, melyen rövid haja nem a megszokott szőke árnyalatban pompázik, hanem rózsaszínben. A színésznő és fodrásza csak egy kép erejéig hagyták meg az extrém stílusú hajkoronát, azután lemosták a pink festéket, és Zsóka ismét régi önmaga lehet.

Zsóka rózsaszínen is dögös (Fotó: Facebook)
Zsóka rózsaszínen is dögös (Fotó: Facebook)

„Csodaszép vagy! Egyébként ezért is szeretlek, mert számodra az a lényeg, hogy jól érezd magad a bőrödben, nem pedig a másoknak megfelelés. Pukkadozzanak a besavanyodott nyárspolgárok – igen, rózsaszín haj! És kimondta, hogy csak rózsaszín ruhában jó?” – írta Zsóka képéhez egyik követője.

A színésznő néhány hónapja vált meg gyönyörű, hosszú hajától, azóta pedig egyre rövidebb frizurákkal lepi meg rajongóit, akiknek láthatóan tetszik Zsóka állandó átalakulása. Félhosszú frizurájától nyáron szabadult meg, ezután nyíratta fel hátul teljesen a haját, ami most is szinte csak pár centi hosszú. Hiába azonban a kurtítás, Zsóka minden alkalommal ragyogóan néz kié.

Hozzászólások