Kapócs Zsóka jobban érzi magát

Rajongói tanácsával gyógyult meg a színésznő

2014/06/19

Kapócs Zsóka nevétől volt hangos az elmúlt hónapokban a sajtó. Úgy tűnik, hogy a színésznő feje fölött most is gyülekeznek a felhők, hiszen a meseszép Bali szigetén lett beteg. Zsóka a Facebook profilján osztotta meg a hírt, miszerint hosszabb körutazáson vesznek részt barátnőjével.

Kapócs ZsókaOldalán szinte utazásának minden percét megosztja rajongóival, folyamatosan képeket posztol és kommentálja a látottakat. Először Amerikába utazott, ezt Szingapúr követte majd Bali. Sajnos a hosszú út során megbetegedett, amit Facebook oldalán is közölt:

,,Nem vagyok jól, benyaltam valamit..37,3 at mutat a lázmerő és többször kijött amit megettem.. rázott a hideg és semmit nem aludtam. Enni sem igazán bírok. Mindjárt jön egy orvos, megnézi megmaradok e?! Mondjuk egy ilyen öregharcost nem könnyű eltenni láb alól nemigaz? Biztosítást kötöttem azzal nem lesz gond. Csak azt sajnálom, hogy ezen a csodálatos helyen szobafogságra lettem ítélve .. remélem gyorsan átmegy rajtam ez a valami…”

Rengeteg rajongója kívánt Neki jobbulást, és ma már arról posztolt a színésznő, hogy jobban van! ,,Mondtam, hogy egy öregharcost nem olyan könnyű eltenni láb alól:))))))Köszönöm a tanácsokat, megfogadtam őket plusz egy két gyomorfertőtlenítés és láss csodát, már napozom! :))) puszi Nektek, tök arik voltatok, hogy aggódtatok értem!!!”

Reméljük, hogy utazása további része zökkenőmentes lesz!

Forrás: Facebook

Hozzászólások