Kapócs Zsóka lebukott!

Még el sem vált, de újra szerelmes

2015/04/02

Kapócs Zsóka világ életében féltve őrizte magánéletét. Bár lehetett róla tudni, hogy épp együtt van a berkivel, majd Kamarás Ivánnal, tavalyi váratlan esküvőjével Habony Árpáddal mindenkit meglepett. Az azt követő viharos válással meg pláne! Most itt az új szerelem!

Kapócs Zsóka az elmúlt években kínosan ügyelt arra, hogy a figyelem középpontjában ne magánélete, hanem elsősorban színésznői pályafutása kerülje. De a nagy sajtóvisszhangot ő sem tudta elkerülni, amióta Habony Árpáddal folytatott viharos kapcsolatot. Váratlan esküvőjük ténye mindenkit meglepett, aztán alig egy évvel a titkos nász után bejelentették válásukat. Azóta szinte teljesen kivonta magát a bulvármédiából, nem volt hajlandó nyilatkozni az ügyben. Most is csak annyit tudni, hogy hivatalosan még nem szakították szét őket, mert egyikük sem jelent meg a tárgyaláson.

Kapócsot ez sem zavarta abban, hogy újra megnyissa szívét és egy hasonlóan válófélben lévő üzletember mellett keresse meg boldogságát. Egy szemfüles rajongója kapta le a minap, ahogy egy benzinkúton önfeledten ölelkeztek. A Blikk informátora készítette a képet, amin látszik, hogy Zsóka valóban sugárzik a boldogságtól.

Zsóka rózsaszínben is dögös (Fotó: Facebook)

Az újság megkeresésére elmondta: “Valóban új párom van. Viszont civil, és azt szeretném, ha ezt mindenki tiszteletben tartaná. Szeretnék nyugodt, harmonikus életet élni. A magánéletemet pedig szeretném megtartani magamnak a jövőben is.” Egyik kollégája még kifecsegte, hogy a férfi igazi úriember, minden alkalommal elmegy Zsókáért az előadásokat követően. Állítólag azután ismerkedtek meg, hogy mindketten kiléptek előző kapcsolatukból.

Bár Habonnyal való viszonya alatt többször felröppent a hír, hogy a színésznő nem tudta tolerálni, hogy a férfi életében első helyen szerepel előző házasságából született gyermeke, ezt ő végig cáfolta. Hogy az új kedvesnek van-e gyermeke, azt egyelőre nem tudni, de mi nagyon szurkolunk, hogy a gyönyörű színésznő végre megtalálja a boldogságot, és ez ne legyen akadály a kapcsolatukban. A 35 éves szőkeségnek egyébként még nincsen saját gyermeke, elképzelhető, hogy lassan ő is eljátszadozik az anyaság gondolatával és akkor végre megtalálta a tökéletes apajelöltet.

A leleplező fotókért kattint ide!

Hozzászólások