Kapócs Zsóka mindenkit meglepett: elhagyja az országot

Vajon mi állhat a váratlan döntés mögött?

2015/01/31

Kapócs Zsóka alaposan megdöbbentette környezetét, mikor váratlanul bejelentette távozási szándékát az Operettszínházban, ami már csak azért is nehéz helyzet elé állította az inzézményt, mert villámgyorsan kell gondoskodni a pótlásáról. A színésznő a hírek szerint Amerikába költözik, és egy darabig nem is szándékozik visszajönni Magyarországra.

A művésznő 2012 nyarán kezdett el dolgozni az Operettszínházban, ahol jelenleg négy futó darabban, a Rómeó és Júliában, a Csókos asszonyban, az Ördögölő Józsiásban és az Abigélben is játszik. Ezért aztán meg is lepődött mindenki, mikor váratlanul felmondott, és közölte távozási szándékát.

“Szezon közepén ilyesmi egyáltalán nem szokás, pláne, hogy négy darabban is játszik – nyilatkozta a Borsnak az egyik munkatárs. – Ezzel kész helyzet elé állította a vezetést, gyorsan kell gondoskodni a pótlásáról.” A színház sajtófőnöke szerint a színpadon sikeres Kapócs Zsóka külföldi tanulmányaival indokolta váratlan döntését, de az említett darabokban tavasszal még látható lesz.

kapócs zsóka nagy
Kapócs Zsóka váratlanul fordít hátat eddigi életétének

A lap úgy tudja, a színésznő hosszú időre Los Angelesbe költözik, és távozásának magánéleti okai lehetnek (szakmaiak biztosan nem, kifejezetten sikeres évek vannak mögötte). Tavaly áprilisban csak hat napig tartott házassága Habony Árpáddal, de zavaros, “se veled, se nélküled” viszonyuk még idén sem tisztázódott, eddig nem is tudták válóperrel lezárni.

Mindenesetre komoly dolog állhat a meglepő döntés hátterében, ha Kapócs Zsóka ilyen gyorsan távozik a patinás intézmény társulatából, ugyanis az Operettszínházat csak úgy nem szokás otthagyni.

Hozzászólások