Karácsonyi ajándék tippek-férfiaknak

Segítünk, ha a te környezetedben is nehéz megajándékozni a férfiakat

2016/12/08

A férfiaknak mindig nehezebb ajándékot vásárolni, mint a nőknek. Mi nők mindennek örülünk, míg a pasik azért nagyon  kicsit bogarasak. 

A férfiaknak általában jóval nehezebb meglepetést okozni, ráadásul olyan meglepetést ami tetszik is nekik. Mi ismét segítünk, ha elakadtál volna abban, hogy mit vegyél a pasidnak, barátodnak, apukádnak. 

Az üzletembernek

Szuper aktatáskákat lehet már kapni remek minőségben. A mai táskák mellesleg már nem is olyanok, mint a klasszikus aktatáskák. 

A sportosnak

Ha a pasid állandóan a konditermek súlyai alatt gyúrja testét remekül jöhet egy kalóriaszámlálós óra. A kalóriák figyelése mellett ezek az órák/karkötők a pulzust is mérik általában, így az edzés egészséges tartományban történhet. 

A kifinomultnak

A megajándékozott férfi szeret esténként meginni egy pohár bort vagy egy jó whiskyt? Irány valamelyik műszaki bolt és vásárolj egy borhűtőt. 

Az adrenalinfüggőnek

Nem kötelező tárgyakkal elhalmozni a szeretteinket, izgalmas élményekkel is meglephetjük őket. Minden férfinak van legalább egy olyan titkos vágya vagy kívánsága, amit régóta szeretne kipróbálni: legyen az sétarepülés, ejtőernyős oktatás, tandemugrás vagy a falmászás. Tudd meg, milyen élményre lenne vevő a párod, és ha neked is tetszik a dolog, akár közösen is belevághattok!

A mindig késősnek

Régen, ha a pontos időről volt szó, a férfiak többsége a karóra helyett inkább a mobilra hagyatkozott, mostanság azonban ismét trendinek számít felcsatolni egy mutatós darabot. Ez a kiegészítő azok számára is remek választás lehet, akiket abszolút nem érdekel a divat – mivel kütyüről van szó, lefogja venni őket a lábukról. Azon sem kell túl sokat aggódni, hogy nem passzol a stílusához, ugyanis a boltok polcain a vintage, bőrszíjas óráktól kezdve a modern darabokig mindent megtalálunk.

A kezdő konyhatündérnek

Most kezdtétek meg a közös életeteket? Örülnél ha néha egy finom vacsorával lepne meg a szerelmed? Irány egy főzőtanfolyam, közösen! Szuper élmény és még hasznos is. 

A barkács mániásnak

Bármilyen fúró-faragó készlet, ha a férfi szeret barkácsolni otthon. Ez még neked is jól jön, ha bármit meg kell szerelni a lakásban.

Hozzászólások