Karácsonyi ajándék tippek-nőknek

Ha kifogytál az ötletekből, mi segítünk

2016/12/07

Vészesen közeledik a karácsony, úgyhogy itt az ideje bevásárolni a szeretteinknek. Ha valaki elakadt volna az ötleteléssel, adunk pár ajándék tippet!

Kifogytál az ötletekből, hogy mit vegyél a szerelmednek, feleségednek, barátnődnek, anyukádnak? Mi segítünk! Reméljük néhány tippünk segítségedre lesz és megihletődsz ajándék ötletek terén.

A sminkmániásnak

Akadnak hölgyek, akik megszállottan imádják a sminkeket. Habár nehéz nekik vásárolni a színek eltalálása miatt, de ha bemész pl. a Macbe vagy a Bobbi Brownba és összeállíttatsz egy kis ajándékcsomagot szempillaspirálból, szemceruzából és rúzsokból tuti nem nyúlsz mellé.

A divatmániásnak

Clutch. Bármilyen színben, méretben. Mindenhez illik és minden nő imádja a kistáskákat, a borítéktáskákat, a különleges táskákat.

A stresszesnek

Egy masszázsutalvánnyal vagy egy SPA kezeléssel biztos nem nyúlsz mellé. Annyi helyen lehet már masszíroztatni nem is drágán. És mi lehet jobb, mint kikapcsolódást ajándékozni?

A bohókásnak

Társasjátékot nem csak a csemetéknek lehet vásárolni. Egy jó társas, amely elgondolkodtat a hűvös esték legjobb kelléke. Mellékesen pedig már 18+-os játékokat is lehet kapni, ha kicsit feldobnád a pároddal a hangulatot.

 

A bulizósnak

Mixerállvány, vagy valami ivással kapcsolatos játék. A mixerállvány azért jó, mert szuper kiegészítő lehet a lakásba is.

Ha tele vagy pénzzel

Egy wellness hétvégével vagy ékszerrel lehetetlen mellé nyúlni. Ezekkel egy probléma van: drágák általában. Ha jól utánanézel azonban remek ajánlatok találsz karácsony előtt különféle kupon oldalakon.

Ha olcsó ajándékot akarsz

Vegyél egy szuper képkeretet melybe legalább 6-7 fotót tehetsz. Biztos könnyeket csalsz néhány kedves képpel a családtagjaid szemébe.

Ha egyedit szeretnél 

Rajzoltass! Portrét, karikatúrát, bármit. Itt egy kis segítség, ha ilyesmire gondolnál. Nézz szét az oldalon.

Ha már tényleg nem tudod mit vegyél

Menj be bármelyik homedekor boltba, az IKEÁT nem javasoljuk, mert óriási sorok vannak jelenleg. Tapasztalat. A nők mindennek örülnek. Tényleg mindennek, higgyétek el.

Hölgyek, ha nektek sincs ötletetek, ne aggódjatok holnap érkezünk egy tippek férfiaknak című cikkel is! 

Hozzászólások