Karácsonyi ajándék tippek-tiniknek

A legnagyobb kihívás: vásárlás a tiniknek

2016/12/09

Elérkeztünk a karácsonyi ajándék tippek utolsó és egyben legnehezebb cikkéhez: vásárlás a tiniknek. Sosem könnyű, de azért megpróbálunk segíteni, hátha.

Rengeteg bejegyzést olvastam az interneten az elmúlt 1 hónapban melyben valaki segítséget kér, hogy kinek mit adjon ajándékba a szeretet ünnepén. Ezen posztok alapján felbuzdulva úgy döntöttem, megpróbálok adni néhány támpontot minek is örülnének a hölgyek, a férfiak és legvégsősoron a fiatalok. Nézzük, mit is érdemes ajándékozni a tiniknek.

A technika függőnek

A mai tinik (nem akarunk általánosítani, de így van) többsége függ a telefonjától, tabletjétől és egyéb technikai kütyüjétől. Éppen ezért valami ehhez hasonlóval biztos nem nyúlsz mellé. Ha valaki rendelkezik pl Xbox-al, szuper kiegészítőket lehet vásárolni hozzá.

A bulizósnak

Szerencsére Magyarországon is egyre több remek koncert és fesztivál van. Például májusban fellép nálunk Bruno Mars, aztán pedig jönnek a jobbnál jobb zenei fesztiválok. Nagyszerű ajándék lehet egy napijegy a Szigetre vagy a Voltra.

Ha praktikusat és jót szeretnél

A tiniknek igencsak nehéz olyan cuccot venni ruházati üzletekben ami igazán tetszik nekik. Éppen ezért találták ki a vásárlási utalványokat. Van olyan is, hogy csak egy adott boltban lehet a kártyát levásárolni, de vannak kifejezetten olyan bevásárlóközpontok melyek saját utalványt állítanak ki, így több boltba is be tud menni a megajándékozott. Így tuti tetszetős lesz az ajándék.

Ha személyeset akarsz

Ez inkább csak a fiatal hölgyekre vonatkozik, de talán ez az egyik legjobb választás, ha emellett döntesz. Menj be pl. egy Thomas Sabo üzletbe vagy Pandorába és különféle karkötők közül válogathatsz, charmokkal együtt. Innentől vegyél minden évben egy-két új charmot a karkötőre és ha örökké nem is, de egy ideig tuti megoldódott az ajándék-para.

A könyvmániásnak

Könyvcsomag. Vagy könyvutalvány. Mi más? Azt hisszük a tinik nem szeretnek olvasni, pedig de. Legfeljebb nem a klasszikusokat, hanem a mostanság megjelent sztorikat. Azért egy jó krimivel nehéz mellényúlni. 

Adj élményt

Vegyél néhány jegyet egy szabadulószobába. Remek élmény lesz az ajándékozott és barátai számára.

Hozzászólások