Karácsonyi appok mindenkinek!

Hogy a telefonod se maradjon ki az ünnepekből

2015/12/17

Nem sok dolog van a világon, amire ne lehetne ráhúzni a karácsonyi hangulatot, életérzést, akármit. Nem meglepő tehát, hogy az okostelefonok sem úszták meg a “karácsonyosítást”.


Lássuk be, az emberek túlnyomó többsége egész nap a telefonját nyomkodja. Ez persze azt eredményezi, hogy milliónyi értelmetlen alkalmazás van a világon (mint pl. a kőszimulátor). De akadnak olyanok is, akik még a telefonjukon is a karácsonyi hangulatnak hódolnak, adóznak, áldoznak, akármiznek. Ez az összeállítás leginkább nekik fog tetszeni.

Karácsonyi fotószerkesztő (Android)

Milliónyi ilyesmi van a Google Playen, ezért igyekeztem a legigényesebbet megkeresni. Nem volt könnyű, de nem akartam kihagyni egy ilyet a listából, hiszen karácsonykor mindenki szeret fotózkodni, nem igaz?

Kattints a képre az appért!

A karácsonyi mindenes (iPhone)

Ebben az alkalmazásban minden benne van, amire az embernek szüksége lehet az ünnepek előtt, alatt, után. Karácsonyi visszaszámláló, adventi naptár, és télapó-ütlegelő játék. Mi kellhet még? Mondjuk szaloncukor, de amíg a telefonunk nem tud 3D nyomtatni némi ételt, erről sajnos csak álmodhatunk.

Kattints a képre az appért!

Karácsonyi ötletbörze és asszisztens (Android)

Nem vetted még meg az ajándékokat? Először is szégyelld magad, másodszor pedig ne csüggedj! Ezzel az alkalmazással ötleteket kereshetsz, rögzítheted, kinek mit vettél és mennyiért, sőt azt is nyomon követheted, hogy az ajándékokra szánt költségvetésben hol jársz, és mennyit költhetsz még. Szuper, nem? Ráadásul jelszóval is levédheted, hogy az illetéktelen rokonság ne tudhassa meg, kinek mit néztél ki a fa alá!

Kattints a képre az appért!

Beszélő Télapó (iPhone)

Mindenki tudja, hogy igazából a Jézuska hozza az ajándékokat, nem a Fehérszakállas, ám sajnos az amerikaiak buták, és nem vetkőzték le ezt a tévhitüket. Az app mindenesetre vicces: a Mikulás beszélhet hozzánk vagy éppen karácsonyi képeslapokat küldhetünk vele. Egyszerű, mégis szórakoztató alkalmazás.

Kattints a képre az appért!
Hozzászólások