Karácsonyi dallamok

Töltsd meg ünnepi hangulattal otthonod!

2014/12/24

Sokaknak ismerős lehet az a helyzet, amikor sehogy sem jön meg az ünnepi hangulat az utolsó pillanatokban, pedig rengeteget készültünk az elmúlt hetekben. Ez nyilvánvalóan a rohanó életmódnak köszönhető, így a célegyenesben már nincs időnk ráhangolódni az előttünk álló békés időszakra. Mutatunk néhány karácsonyi dallamot, amivel te is megtöltheted otthonod.

A magyar zenék szerelmeseinek nem kell „beérniük” a gyermekkorunkból is jól ismert Mennyből az angyallal, Kis karácsonnyal vagy a Csendes éjjel – habár ezek is nagyon kellemesek. Szintén nem maiak, de a TNT: Fehér karácsony és a Neoton Familia: Ha elmúlik karácsony című dala rendkívül jó hangulatot biztosít az ünnepek alatt.


Valószínűleg a következő dallam egy reklámból lesz ismerős. Csondor Kata Add tovább című száma az egyik legmeghatóbb karácsonyi zene, amit ünnepekkor választhatunk, de Takács Nikolast is érdemes meghallgatni.


És hogy egy kicsit vidámabbat is említsünk a felsorolásban, az Anibal Cannibals számát semmi esetre sem hagyhatjuk ki:

Természetesen a külföldi alkotásokból is válogattunk nektek. Ugye emlékeztek még a Wham által előadott Last Christmas videoklipre?

Az is biztos, hogy Mariah Carey gyönyörű hangja is gyakran eszünkbe jut a karácsony közeledtével:

Santa Claus is coming to town Micael Bublé előadásában? Fantasztikus!

Ha már Santa Calus, akkor nézzük meg, milyen cselszövéseket visz véghez a Mikulás, hogy mindenki kívánságát teljesítse a hideg napokon:

Az utolsó választásunk habár klasszikus, de valószínűleg kevesen ismeritek. Fogadjátok szeretettel Josh Groban dalát!

Hozzászólások