Karácsonyi filmek amiket muszáj látnod

Decemberi estékre való filmek

2016/11/23

Közeledik a karácsony és ezáltal a hideg, takaró alá bújós esték is. Segítünk, hogy ne unatkozz! Ezek azok a karácsonyi filmek amiket kötelező megnézni!

Vannak azok a tipikus karácsonyi filmek amiket mindenki ismer. Mi most összeszedtük a top 5-öt, amit mindenképp nézz meg! 

1. Igazából szerelem

A történet mozgatórugója a szerelem, legyen az első látásra, vagy éppen beteljesületlen, rangra, életkorra és családi állapotra való tekintet nélkül. Megérinti az agglegény miniszterelnököt, az anya nélkül maradt iskolásfiút, a korosodó, kiégett rocksztárt, és nem kerüli el a szerelmében csalódott, összetört szívű írót sem. Londoni életek és szerelmek találkoznak össze és bontakoznak ki. Szentesteromantikus, fergeteges és keserédes következményekkel, mindenki számára, aki elég szerencsés  ahhoz, hogy a szerelem bűvöletébe essen.

2. Kiskarácsony mindenáron

A dilis és mindig túlpörgő Buddy elhatározza, hogy megfosztja békés szomszédját a karácsony koronázatlan királya címtől, ezért teleaggatja házát színes izzókkal, melyek fénye még az űrből is látszik. A két szomszéd karácsony előtti párbaja egyre őrültebb fordulatokat vesz, az pedig csak még elvetemültebb harcra sarkallja őket, hogy kétségbeesett feleségeik meg a gyerekek eközben mind jobban összebarátkoznak. Nesze nektek boldog karácsony!

3. Polár Expressz

A főhős még csak tíz éves, de már majdnem biztos benne, hogy a Mikulás nem létezik és a karácsony csak a szülők trükkje, amikor az éjszaka közepén, hatalmas robajjal csillogó fekete vonat áll meg közvetlenül a házuk előtt. A kalauz azt mondja, egyenest érte jöttek. Miután hitetlen hősünk habozva felszáll, a Polar Expressz pöfögve megindul: apró, pizsamás utasaival az Északi-sarkra, hogy részesei lehessenek annak az ünnepi pillanatnak, amikor a Mikulás a manók jelenlétében átadja az általa választott gyermeknek az első karácsonyi ajándékot.

4. Télapu 1,2,3

Nagyon úgy néz ki, hogy az igazi Télapó megöregedett, és miután leesett egy háztetőről, teljesen alkalmatlanná vált a télapóskodásra. Scott, aki amúgy alaposan benne volt a balesetben, a hidegben felveszi a Télapó kabátját, s ezzel mit sem sejtve aláírt egy szerződést, így mostantól fogva ő a Mikulás. Képzelj csak el egy kimért üzletembert, akinek hatalmas pocakja és szép fehér szakálla nő, utálja a rénszarvasokat, mégis kénytelen szánra szállni és szétosztani az ajándékokat!

5. Négy karácsony

Kate és Brad eddig ügyesen kivonta magát az ünnepi forgatagból, minden évben egy távoli, napos szigeten töltik a karácsonyt. Idén azonban pórul járnak, a ködös idő keresztülhúzza a számításukat, és otthon ragadnak. Mindez pedig azt jelenti, hogy az általuk olyannyira nem szeretett tortúrát ezúttal nem ússzák meg. Nem kevesebb, mint négy karácsony vár rájuk, hiszen mindketten elvált, majd újraházasodott szülők gyermekei.

Forrás: femina.hu

Hozzászólások