Karai Kristóf utolsó helyről is végigverte a mezőnyt

Eddig hatból öt futamot nyert meg

2015/06/01

Karai Kristóf a Szlovák Bajnokság harmadik fordulójában is remekelt, kategóriájának mindkét futamát megnyerte. A magyar quados az elsőn ráadásul óriásit versenyzett, ugyanis egy elrontott rajt után a mezőny végére került, viszont innen is visszaküzdötte magát az élre.

Május 31-én Sverepecben rendezték a Szlovák Bajnokság harmadik fordulóját, ahol a fiatal magyar quados, Karai Kristóf újra bizonyított – akárcsak a sorozat előző két versenyében. Az előző alkalommal egy technikai hiba hátráltatta, tönkrement az egyik teleszkóp, de mostanra megjavították a sérült alkatrészt.

Ezen a téren nem is volt gond, hiszen – akárcsak egy kivételével idén mindig -, ezúttal is mindkét futamában az élen végzett, ráadásul most nem is mindennapi teljesítménnyel. Az első versenyen ugyanis egy rossz rajt miatt a mezőny végére csúszott, de ez sem akadályozta meg abban, hogy a dobogó tetejére álljon!

A mostani duplázással Karai Kristóf továbbra is kiemelkedik a kategóriájából, hat versenyből ötöt nyert meg a Szlovák Bajnokságban. Cél a bajnoki cím!

Hozzászólások