Kárász Róbert ismét apuka lesz?

Őszintén mesélt magánéletéről a plasztikai beavatkozást fontolgató műsorvezető

2015/01/04

Vallomást tett szemtelen megnyilvánulásairól és magánéletéről Kárász Róbert. Sőt azt is elárulta, mik a tervei a jövőt illetően.

Az utóbbi időben Kárász Róbert neve Tatár Csillával kapcsolatban merült fel rendszeresen, aminek az oka nem volt más, mint az élő adásokban történő piszkálódások. A Mokka műsorvezetője beismerte: „lehet, hogy szókimondó, pikírt, talán néha szemtelen vagyok, és néha átugrom olyan határt, ami másnál talán kicsit beljebb van…”

tatarcsilla4

A válásban lévő Csilláról köztudott, hogy mostanában fenekestől felfordult az élete. A munkahelyváltás mellett új kapcsolata miatt is kénytelen volt ideig-óráig elviselni Kárász csipkelődő megnyilvánulásait a TV2 reggeli műsorának élő adásaiban.

tatar2

„Azt szoktam mondani a barátaimnak, hogy azon kevés műsorvezetők közé tartozom, akik a nyilvánosság előtt is vállalják önmagukat. Igen, lehet, hogy szókimondó, pikírt, talán néha szemtelen vagyok, és néha átugrom olyan határt, ami másnál talán kicsit beljebb van. A környezetemben élők viszont pontosan ismerik a többi tulajdonságomat is. Tudják, hogy egy végtelenül kiegyensúlyozott, higgadt, segítőkész ember vagyok, és nem túlzok, ha azt mondom, mély érzésű. A beszélgetésekre pedig felkészülsz becsületesen, de a spontaneitásra nem lehet. Vannak olyan helyzetek, melyeket másodpercek töredéke alatt reagálsz le. Én ilyen vagyok. Lehet rajtam nevetni, kacagni, együtt könnyezni és néha van olyan, hogy valaki úgy érzi, most belemartam. Skorpió vagyok és a skorpió néha mar. Én úgy érzem, ha engem ért sérelem, sosem ragadtattam el magam a stúdióban. Íratlan szabály, hogy ezeket nem a műsor közben kell tisztázni. Ennek ellenére hihetetlen, ha azt mondom, nincsenek haragosaim?” – mesélte a Borsnak Kárász Róbert.

De hogy ne csak ex-kolléganője magánélete legyen téma, ő is elárult néhány részletet a sajátjáról. Például tervei közt szerepel, hogy hamarosan feleségül veszi majd Rózát, sőt a gyermekvállalás is felmerült már kapcsolatukban, habár Joshi Bharat két évvel ezelőttre jósolta a pici érkezését. Elárulta, szeretik egymást, együtt szeretnék leélni az életüket, de tizenhét évvel fiatalabb párja – aki rengeteg energiával tölti fel, amikor fáradtan érkezik haza – jelenleg a karrierjére koncentrál.

kárászróbert
Kárász Róbert hamarosan feleségül veszi párját (fotó: Bors / Végh István)

Jelenleg elégedett a munkájával, de emellett más dolgokkal is foglalatoskodik a mindennapokban: „Valószínűleg nem itt fogok megöregedni, viszont ameddig megy a Mokka, addig maximálisan tekerem a biciklit, és élvezem a száguldást, a tempót. Szeretem ezt a műfajt. Beszélgethetek közéleti személyiségekkel, politikusokkal és a könnyedebb témákban a vicces oldalamat is megmutathatom. Az én életem ettől azonban sokszínűbb.

Részt veszek a televíziós műsorgyártásban. Egy olyan műsort tervezek, amit még senki nem csinált. Nagyon emberi lesz, de egyelőre nem beszélnék róla. Kommunikációs tréningeket is tartok és 2011-től fontos társadalmi ügyek mellett állok ki. Létrehoztam az Ezer lámpás éjszakáját, bevezettem a tejesdoboz-akciót, így huszonöt gyereket találtunk már meg, s most azon dolgozom, hogy a fogyatékkal élőknek megnyissuk azt a kulturális központot, ahol dolgozhatnak és művészileg is bemutatkozhatnak. Nem tétlenkedem. Van, ami kitölti a napjaimat, és ha egyszer véget ér a reggeli műsor és valaki megtalál egy általam jónak ítélt televíziós munkával, azt elvállalom.”

Hozzászólások