Karda Bea legyőzte a kórt

Újra férjhez akar menni

2014/08/11

Nehéz időszak áll az örökifjú és örökké vidám énekesnő mögött. Karda Bea mellrákos volt, de nyolc év után tünetmentessé nyilvánították. Tele van energiával, újra férjhez akar menni és mentorként szeretne szerepelni egy tehetségkutatóban.

Karda Bea állítja: Som Lajos miatt lett rákos. Házasságuk igen viharos volt, a zenész rengetegszer megcsalta, de Bea sosem panaszkodott.

Boldogtalan voltam, de nem panaszkodtam, pedig kellet volna, hiszen emiatt lettem rákos. Az elfojtás és a megfelelési kényszer miatt alakult ki a betegségem. Gyermekkoromban a szüleimnek, később a páromnak akartam megfelelni. De már nem számít, hiszen nyolc évvel a betegségem után újra egészséges vagyok” – mondta lelkesen az énekesnő a Borsnak.

Karda Beánál közel egy évtizede diagnosztizálták a mellrákot. Ha a betegség után jól reagál a kezelésekre a páciens, akkor orvosilag öt év után mondják ki a gyógyulást, ám az énekesnőnél erre nyolc esztendőt kellett várni.

Rendkívül kemény időszak van mögöttem, hiszen a betegség alatt senki sem volt mellettem. Engem mindenki erős, nagyszájú, optimista embernek tart, és bár valóban az vagyok, mégis szükségem van a gyengédségre, odafigyelésre. A pozitív életszemléletemet egy pillanatra sem adtam fel, és tudom, hogy ennek köszönhetem a gyógyulást. Nem sokára 64 éves leszek, és tele vagyok tervekkel” – újságolta Karda Bea.

Az énekesnő fiatalokat megszégyenítő vitalitással éli mindennapjait; ehhez méltóan nem foglalkozik azzal, hogy már nyugdíjas korú. Szeretne még boldog lenni egy férfi oldalán, így örömmel menne férjhez, ha megtalálja a megfelelő partnert. Ezen kívül szeretne bungee jumping-olni, delfinekkel úszni, valamint mentorként szerepelni egy tehetségkutatóban.

Karda Bea rendkívül határozottan jelentette ki: biztos abban, hogy hamarosan mentorként fog szerepelni valamelyik műsorban. Lehet, hogy már konkrétumokat is tud, csak még nem árulhatta el?

Hozzászólások