Karib tenger kalózai – a legújabb előzetes

Jack Sparrow ötödször harcol túlvilági lényekkel

2016/10/05

Johnny Depp ismét Jack Sparrow kapitány bőrébe bújik a Karib tenger kalózai legújabb részében. A filmhez meg is érkezett a legelső trailer. Ti mit gondoltok?

Egyelőre nem sokat tudunk a Karib tenger kalózai következő részéről. Az biztos, hogy Jack Sparrow kapitány ezúttal is túlvilági ellenfeleket talált magának. A legdinkább és egyben legzseniálisabb hajós ezúttal Salazar kapitány orra alá tör borsot – vagy legalábbis törhet az első trailer alapján. 

A legnépszerűbb kalóz saga negyedik része, bár csinos kis bevételt hozott, mégsem lett a közönség kedvence. Ennek fényében a rendezőnek és a Disneynek egyaránt fel kell kötnie azt a bizonyos gatyát, nehogy csúfos leégés legyen belőle. Mi személy szerint az első filmet imádjuk, a második óta féljük a halált – de a harmadiknál már kicsit erőltetettnek, vontatottnak éreztük a dolgot. A kalózokra jellemző mindenki mindenkit elárul intrikáknak hála a cselekmény sokszor kapkodósnak tűnt, a szabadon engedett tengeristennő pedig a mi élőholtakon és polipfejű kalózokon edzett lelkünknek is sok volt. És bár az Ismeretlen vizeken bővelkedett látványos jelenetekben, a történet lineáris egysíkúsága egy ötévesnek sem okozott volna kihívást. 

Mindenesetre nagyon örülnénk, ha Jack Sparrow kapitány ismét úgy bontana vitorlát a mozivásznon, hogy élvezetes legyen!

Cover: Teaser-trailer.com

Hozzászólások