Kasza az interneten csinálja

Mindent megmutat showman

2015/09/09

Kasza Tibit képtelenség eltüntetni: miután a TV2 megszüntette a műsorát, úgy döntött, online folytatja a szórakoztatást.

Néhány hónapja eltűnt a képernyőről Kasza Tibi: az énekesnek nagy vágya teljesült be, amikor a Kasza! című műsora végre a vezető csatornára, a TV2-re került át, ám pár adás után végleg eltűnt a színről a show.

Ez azonban nem állítja meg a nagydumás showmant, aki úgy tűnik, nem bírja ki szereplés nélkül. Éppen ezért Facebook követői posztjainak köszönhetően napról-napra végig kísérhetik Kasza életét, vicces videói így pedig nézettebbek, mint egy-két kábeltévés csatorna.

„Életem egyik legkiegyensúlyozottabb időszakát élem most. Napi több órát foglalkozom az oldalammal; olyan ez, mint egy online tévé. Nagyon interaktív, sokszor élő videós kapcsolással chatelek a rajongóimmal. Ilyenkor előfordul, hogy egyszerre 15 ezer ember is online van velem a több mint 460 ezer követőből. Az online televíziózás, ez a fajta műsorkészítés le fogja térdeltetni a klasszikus, csatornákra osztott tévézést. Ez a jövő. Van, hogy a teraszomról jelentkezem be, vagy megmutatom az életem kis intim részleteit. Az őszinteség és a spontaneitás a kulcs, fontos, hogy laza és közvetlen legyek, mert az én oldalamra szórakozni jönnek az emberek. Ha ezt nem kapják meg, továbbállnak. Nagy segítség továbbra is a szerelmem, Andrea, aki a Kasza! show-ban is a legnagyobb kritikusom és a legaktívabb segítőm is volt” – mesélte Kasza Tibi a Blikknek.

Meghívó + Naplemente + Jó a hajam + Ott a tenger :))

Posted by Kasza Tibor on 2015. szeptember 7.

Azt is elárulta, hogy képzeli el a folytatást:

„Nem lesz tv- vagy rádióreklám, nem lesz plakát, csak a Face­book. Alig másfél hete hirdettem meg a decemberi nagykoncertet, de máris kiderült: kell egy második. Aztán ha ezen is túl leszünk, akkor ismét irány Thaiföld, mivel rá kell pihenni a tavaszra. Akkor ugyanis visszatérek a képernyőre, ám arról még folynak az egyeztetések, milyen műsorral” – tette hozzá az énekesből lett tévés.

Olvass még Kasza Tibiről!

Hozzászólások