Kasza lett az új Berki?!

A showman veszi át Berki Krisztián helyét

2014/11/04

Berki Krisztián hamarosan elhagyja az országot, így Czippán Anett egyedül maradna, de ezt a FEM3 Café nem hagyhatta. Ki más vehette volna át a berki helyét, mint a kasza?

Hónapokra nélkülöznünk kell Berki Krisztiánt, hiszen ő lesz az Éden Holtel műsorvezetője. Természetesen már most nagyon készül az adásokra, Váczi Gergőnek pedig azt is elárulta, hogy hogyan.

Szoláriumban jár, masszíroztat, és stylistokkal találkozgat, hiszen a divat és a stílus Costa Ricán is fontos lesz a berkinek. De hogy komolyra fordítsa a szót, bevallotta, tréningezi is saját magát minden nap. Megnézte a korábbi adásokat, illetve a bejelentkezések felkonfjait gyakorolja, mert élesben már súgógép és papír nélkül kell megoldania a feladatot. Szeretne minél természetesebb lenni, hogy könnyedén menjen majd a kamerák előtt is.

Czippán Anett fájó vesztesége az életének saját bevallása aszerint, de nyilvánvalóan kislánya, Berki Natasa Zselyke fog a legjobban hiányozni neki ebben az időszakban. Habár Pamela segítségével videótelefonálni fognak és képeket is kap majd, de nehéz lesz Krisztiánnak, hogy nem érintheti meg, és nem érezheti az illatát hosszú heteken keresztül.

kaszatibi3

A műsorban Kasza Tibi veszi majd át a berki szerepét, aki „könnyekig hatódott”, amikor felkérték erre a feladatra. A showman elárulta, ő még „Czippán-szűz”, de mindent meg fog tenni azért, hogy Anett semmiben ne szenvedjen hiányt, így a flörtölésről sem kell lemondania a későbbiekben.

Mindenesetre jövő héten meglátjuk, hogy milyen lesz majd Kasza Tibi a berki szerepében. Nézd meg a FEM3 Café videóját!

Hozzászólások