Kasza Tibi apuka lesz?

A showman elárulta, mi történt Thaiföldön

2015/01/30

Hazaért Kasza Tibi és barátnője a mesés nyaralásból. Már hetedik éve számít visszatérő vendégnek Thaiföldön, de lehet, hogy ez az alkalom most különlegesebb volt, mint az eddigiek?

Öt hét után újra itthon a showman, így most már nemcsak a közösségi oldalára feltöltött fotóiból, hanem személyes élménybeszámolóiból is megtapasztalhatjuk, milyen lehet ennyi időt eltölteni Thaiföldön.

kaszatibi3

Kasza Tibi a rosszakaróinak azt üzente, hogy ne aggódjanak, az időjárás már ott sem a régi, hiszen a több mint egy hónap alatt a napsütés mellett, gyakran volt borús esős idő is. Saját bevallása szerint, ha jönne náluk a baba, azt két dolog eredményezhetné. Az egyik az internet hiánya, a másik a rossz idő, így most kérdéses, hogy vajon mi lesz 9 hónap múlva.

Az elmúlt hetekben luxusnyaralása miatt támadták, most azonban a FEM3 Café műsorvezetőit és nézőit is beavatta az anyagiakba. Az igaz, hogy a kiutazás költséges, de ott már nem kell extrém dolgokra számítani. Sőt, a hatalmas tengerparti ház, amit béreltek, összesen 7000 forint volt egy éjszakára.

Szerencsésnek tartja magát, amiért sok helyen járt már a világban, és azt tanácsolja mindenkinek, aki megengedheti magának, hogy szintén utazzon sokat. Ettől függetlenül tisztában van vele, hogy a megélhetés az elsődleges, ez viszont már a luxus dolgok közé tartozik.

Hozzászólások