Kasza Tibi Balhés Tibi lett?

Vicces videóval veszi el a támadás élét

2015/06/17

Botrányos viselkedés, állandó kritizálás – a Kasza! show hátterében dolgozók így jellemzik Kasza Tibit, aki videó üzenetet küldött bírálóinak.

Míg adásba kerülve vicces, könnyed és laza a Kasza! show, addig a háttérben kész rémálom együtt dolgozni a műsor házigazdájával – legalábbis a munkatársak szerint. Kasza Tibi állandóan balhézik, mindent kritizál, és a legkisebb dolog miatt is kész perpatvart csinálni.

„Egyszer fültanúja voltam annak, hogy Tibi egy világosítónak, aki akár az apja is lehetne, azzal érvelt, hogy az előző adásban olyan sok volt az ellenfény, hogy az anyukája felhívta, hogy „Mi van fiam, szőke lettél?” De végignéztük azt is, amikor a rendező egy szóváltás végén a stúdiómikrofonon keresztül leállította a felvételt, és kihívta Tibit a színpadról egy hátsó helyiségbe. Kasza mindenáron máshogy akart valamit megoldani, mint ahogy azt a rendező szerette volna. Eléggé puskaporos volt a hangulat, a nézők is csak zavartan pislogtak – mondta el a Blikknek az egyik bennfentes.

Kasza Tibi elismerte, hogy olykor nem könnyű együtt dolgozni vele, de mivel a show műsorvezetője és szerkesztője is egy személyben, nem csoda, hogy mindent tökéletesnek akar látni.

Balhés Tibi jelentkezik :)))))

Posted by Kasza Tibor on 2015. június 17.

„Az, hogy állandóan balhézok a Kasza! felvételein, egy picit túlzás, de azt gondolom, hogy amihez az ember a nevét és arcát adja, azért igenis küzdjön és harcoljon, hogy a lehető legjobb legyen – még akkor is, ha nem mindenki ért vele egyet. Én mindent ezzel a maximalizmussal értem el az életemben” – mondta a videó üzenetben Kasza Tibi, majd viccesen kitépte a kamerát az operatőr kezéből.

Olvass még Kasza Tibiről!

Hozzászólások