Kasza Tibi elárulta: Liptai miatt fogyott le

Erőfeszítéseit díjjal jutalmazták

2014/12/08

Nagy meglepetés érte Kasza Tibit, őt választották ugyanis a legfittebb férfi műsorvezetőnek. A megtisztelő cím őt magát is meglepte, de végre érzi, hogy nem hiába szabadult meg 10 kilótól.

Kasza LiptaiLiptai Claudia adta meg a kezdő lökést Kasza Tibinek: bár a műsorvezető nagyon sokszor próbálkozott már a fogyással, eddig nem sikerült megszabadulni a feleslegtől. A Bumm! felkérésekor azonban úgy döntött: nem kereshet kifogásokat, ha nem akar leégni a dögös partnere mellett.

„Én magam is megdöbbentem, amikor felhívtak azzal, hogy idén engem választottak a legfittebb férfi műsorvezetőnek – őszintén először azt hittem, hogy félre tárcsáztak. Természetesen én magam sem gondolom azt, hogy nincs jobb kondiban lévő kollégám, és a szervezők is elmondták, hogy azért érdemeltem ki a címet, mert én mentem át a legnagyobb átalakuláson az elmúlt időszakban. Ebben van is igazság: összesen 10 kilót adtam le, és tényleg sokkal jobban érzem magam azóta. Nem is a fogyás volt a nehéz feladat, inkább az, hogy megtartsam az elért súlyt. Az egész diéta folyamán egy cél lebegett a szemem előtt: olyan jól akartam kinézni, mint Liptai Claudia – mesélte Tibi nevetve. – „Amikor felkértek a Bumm! műsorvezetőjének, nagyon erős volt bennem az akaraterő, hogy leadjam a felesleget. Sok féle fogyókúrával próbálkoztam már, ezért nem is gondoltam, hogy végre sikerül elérni a célomat, de semmiképp sem akartam Claudia mellett leégni.”

Kasza Tibi korábban bevallotta: nagyon könnyen felszaladnak rá a kilók, úgyhogy egy életmódváltást kellett bevezetnie az életébe. Az étrendjéből teljesen kizárta a fehérlisztet és a cukrot, és közben elkezdett rendszeresen sportolni.

Hozzászólások