Kasza Tibi emésztése élő adásban javult meg

A showman tévétörténelmet írt

2014/11/11

A FEM3 Caféban ezúttal Tatár Csilla oldalán brillírozhatott a showman. Úgy tűnik, ma a jóga volt az, ami leginkább elnyerte Kasza Tibi tetszését. Nem is csoda, hiszen megtapasztalhatta pozitív hatásait is…

A mai adásban jóga oktatókat is vendégül hívtak, hogy a műsorvezetők segítségével bemutathassák, milyen előnyei vannak ennek a mozgásformának. Tatár Csilla eleinte outfitjére hivatkozva nem kívánt részt venni a feladatok elvégzésében, így Kasza Tibi volt kénytelen helyet foglalni a rózsaszín szőnyegen.

kaszatibi5

Az újdonsült műsorvezető arcán nem volt túl őszinte a mosoly, amikor a könnyűnek tűnő gyakorlatokat neki is be kellett volna mutatnia. Hogy kibúvót találjon, megkérdezte az oktatót, esetleg megoldható-e, hogy valaki más bokáját fogja meg helyett, mire a válasz nyilvánvalóan az volt, hogy célszerűbb lenne, ha mégiscsak a sajátját fogná meg. Mivel ez lehetetlen feladatnak bizonyult, kapott egy kis engedményt a showman.

Végül Csilla sem maradhatott ki a jóból, ugyanis műsorvezető társa unszolására, és szoknyája ellenére is a földre kényszerült. Szerencsére Kasza Tibi elégedett volt az oktatás minőségével, mert úgy tűnik, tévétörténelmet írt: élő adásban javult meg az emésztése. Abban azonban mindannyian egyetértettek, hogy ezeket a mozdulatokat, kizárólag üres gyomorral szabad végrehajtani. És hogy az adás még szórakoztatóbb legyen, Tibi ismét poénokkal bombázta a vendégeket és kollégáit, ezzel is biztosítva a nézők és saját maga szórakoztatását a műsorban.

Nézd meg a FEM3 Café videóját!

Hozzászólások