Kasza Tibi és Dobrády Ákos egymásnak feszült

Hien állt az énekesek közé?

2015/01/16

A TNT és a Crystal egykori frontemberei A Nagy Duett adásaiban sem értettek mindig egyet. Most azonban a TV2 Hal a tortán című műsorában tettlegességig fajult a dolog. Dobrády Ákos nekiugrott a showmannek.

anagyduett

A rögtönzött Mónika show-ban Dobrády Ákos alakította Hien féltékeny párját, Kasza Tibi pedig nem mást, mint a gyönyörű énekesnő szeretőjét. De az alkoholista apafigura sem hiányozhatott a történetből, Joshi Bharat személyében.

halatortan2

A konfliktus forrása az volt, hogy Hien (Gizike) megunta Joshi (Jóska) korlátozásait és alkoholizmusát, ezért úgy döntött, inkább elköltözik otthonról. A szintén részeges Dobrády Ákos (Ödön) viszont teljesen más miatt fakadt ki Mónikának. Szerinte az alapprobléma a szexuális életük, pontosabban annak hiánya. A történet Kasza Tibi (Ferkó, a szomszéd) érkezésével érte el a tetőpontot, aki elárulta, legalább az egyik gyereknek ő az apja. A TNT egykori frontemberéről kevesen gondolták volna, hogy színészi vénával is rendelkezik, ám rendkívül hitelesen alakította a féltékeny férfit, amit nem sak szóban, hanem tettekben is kifejezetett.

Kasza Tibi fetrengett a röhögéstől, ahogy „színpadra lépése előtt” végignézte Dobrády Ákos előadását. A két énekes már korábban is összemérte tudását, ami szintén vicces pillanatokat nyújtott a közönség számára. A showman átdolgozta a TNT Nem jön álom a szememre című dalát, amit közösen adott elő a Kasza! show-ban Ákossal.

“Téged imád mind, aki csaj, hisz jóképű vagy, mint a Kasza, mínusz a haj. Itt vagyok, mondd miért nem elég, ilyen srác kéne a TNT-be.”

“Úgy látom kalap kéne a fejedre. Ha fázol, tedd föl, melegben vegyed le! Ha fénylik a homlokod, csillog a kép, bár csak te vagy az, aki kopaszon is szép.”

Hozzászólások