Kasza Tibi saját magát szórakoztatta élő adásban

Remekül sikerült a showman debütálása

2014/11/10

Ma már Kasza Tibi helyettesítette Berki Krisztiánt Czippán Anett oldalán a FEM3 Caféban. Természetesen zökkenőmentesen vette az akadályokat, mintha csak egész életében ezt csinálta volna a showman.

Kasza Tibi nem hagyta, hogy a nézők akár egyetlen percig is unatkozzanak a mai adásban, hiszen ő is remekül szórakozott az összes beszélgetés alatt.

Sütő Enikő képeit úgy nézegette élő adásban, mintha csak otthon a négy fal között mutatta volna meg neki az egykori modell. Ezen kívül bátran részt vett a sütemények kóstolásában, valamint a házi készítésű pomelo mécses készítésében is. Az utóbbinál azonban akadt egy kis baki, de Czippán Anett uralta a helyzetet, és nem hagyta, hogy a showman felgyújtsa az egész stúdiót.

kaszatibifem2

Örömmel boxolt Miló Vikivel, de a műsorban szereplő kutya sem hagyta hidegen Tibit. Beszélgetés közben felállt, hogy odamehessen és megszeretgethesse négylábú vendégét.

kaszatibifem

„Nagyon szeretem Joshit!” – vallotta be a műsorvezető, illetve azt is elárulta, a Kasza! shown-nak köszönhetik, hogy baráti viszony alakult ki köztük.

joshifem

képek forrása: FEM3 Café Facebook oldala

Hozzászólások