Kasza Tibinek a barátnője segít csajt találni

Együtt castingolják a szépségeket

2014/10/01

Álommunkát kapott Kasza Tibi: egy szépségverseny zsűri asztalánál foglalhat helyet, ahol dögös csajokat kell majd értékelnie. Ám csak óvatosan mustrálhatja a lányokat, hiszen barátnője felügyeli majd a verseny alatt.

Minden férfi álma, hogy egy gyönyörű hölgyeken legeltethesse a szemét – és ez az álom most Kasza Tibi számára valóra is vált, hiszen felkérték: legyen egy szépségverseny zsűritagja. Az énekes kizárólag a fotósként vizsgálgathatja a csinos versenyzőket, mert kedvese is vele lesz a castingon.

„Mint fotós, szigorúan fogom kiválasztani a legszebb lányt, hiszen nem mindegy, ki fogja velem együtt képviselni a névadó márkát. Imádom a szép hölgyeket, de a vonzó külső mellett nagyon fontos, hogy kommunikatív legyen és vagány, hiszen mellettem fog állni! A kedvesem, Andi a castingok során ott lesz mellettem és segíteni fog. Több évig dolgozott modellként, így komoly rálátása van, kiből lehet győztes. Nála jobban senki sem tudja, ki áll jól nekem” – mondta Tibi a Borsnak.

Tibi gyönyörű barátnőjének nincs oka a féltékenységre (Fotó: Facebook)
Tibi gyönyörű barátnőjének nincs oka a féltékenységre (Fotó: Facebook)

Az énekes nem először kapott ilyen kellemes munkát. 2011-ben A Szépségkirálynő című műsorhoz kérték fel bírának, ahol a versenyzők fotóalbumát is ő készítette el. Egy évvel később a Miss World Hungary zsűri asztalánál foglalt helyet, ahol elárulta: nem bánta volna, ha valamelyik csinos leányzó megkörnyékezte volna.

Kasza Tibi nem véletlenül tűnik fel lépten-nyomon: az énekes bevallotta, már egészen kiskorától kezdve híres akart lenni. Először a színészkedés tetszett meg neki, végül családi kötődések miatt szeretett bele a zenélésbe. Végül a színpadról sem kellett lemondania, hiszen gyakori vndég a tévé képernyőjén: saját műsora, a Kasza! mellett a Bumm! című kvízműsor vezetését is elvállalta Liptai Claudiával. A rengeteg  szereplés miatt döntött úgy, hogy megszabadul néhány kilótól, az eredmény pedig máris látszik rajta.

Hozzászólások