Katalin és Diana között kísérteties a hasonlóság

Öltözködésük mellett titkos vágyaik is szinte megegyeznek

2015/01/21

Napról-napra egyre szembetűnőbb a hasonlóság Diana hercegnő és Katalin hercegné között. Összegyűjtöttük azokat a fotókat, amelyeken a két nő olyan, mintha ugyanúgy nézne ki, csak persze más korban.

A most második gyermekét váró Katalin hercegné már most stílusikon: egyre többen követik kifinomult öltözködési szokásait, amely azon kívül, hogy az udvari szabályok miatt kicsit konzervatív, rendkívül nőies, elegáns és romantikus.
Épp úgy, ahogy annak idején Katalin anyósa, Diana is.

diana-kate-hats_apr28

kate_diana-similar-dress-princess-diana-21617272-400-300

Szinte minden egyezik a két hercegnőnél, kivéve az, hogy más korban élnek és míg Diana szőke, addig Katalin barna hajú. Még a magasságuk is azonos, a királyi családdal megélt konfliktusaik is és talán még a két fiú gyermekben is megegyeznek majd. Ez utóbbit persze még nem tudhatjuk, hiszen Katalin a második gyermekét várja és a nemét még nem árulta el, csak azt, hogy már nagyon rugdos a kicsi.

Diana és Katalin esküvői ruhája, a hivatalos megjelenéseken viselt kosztümjei, kalapjai és koktélruhái és rendkívül hasonlítanak egymásra, csupán a szabásvonalban és az anyag használatban különböznek, de ez értehető is, hiszen most teljesen más a divat, mint 25 éve volt.

princess_diana_kate_catherine_royal_baby_1234_Master

kate-middleton-princess-diana-polka-dot-dresses[1]

Te hogy látod, Katalin szándékosan választ olyan, vagy hasonlatos szetteket, mint amelyeket híres anyósa, “a szívek királynője” viselt? Vagy nem is ő dönt az öltözködésében, hanem tanácsadói, akik arra biztatták a fiatal hercegnét, ha így tesz, őt is hamar megkedvelik az emberek?

Mindenesetre ha véletlen, ha nem az összefüggés, tény, hogy az emberekben olyan érzés támad, mintha ezt az összeállítást már látták volna valahol – és látták is -, és máris sokkal szimpatikusabb lesz a viselője amint kiderül, hogy talán férje örömében akar járni, hogy Vilmos édesanyjának stílusát követi. Természetesen a férfiak szeretik, ha a párjuk nem sokban különbözik az édesanyjuktól, hiszen a felmérések szerint tudatalatt is olyan nőt választanak, aki hasonlatos anyjukhoz.

Hozzászólások