Katalin hercegné diszkont áron szül

A királyné sajnálja a pénzt az unokájától?

2015/04/15

Talán már nincs is olyan ember ezen a világon, aki ne tudná, hogy Katalin hercegné hamarosan világra hozza második gyermekét. A részleteket azonban eddig homály fedte.

Az St. Mary kórházban, ahol Katalin az első után a második gyermekét is világra hozza, plakátok hirdetik, hogy tilos a parkolás, bármiféle gyülekezés. 

Vilmos herceg, Katalin hercegné a kis Györggyel

A luxus és elit magánkórház nem tudni, hogy azért, mert a kisbaba ott születik, vagy más okok miatt, kedvezményt biztosít a párnak a szülés borsos árából. Katalinéknak így a kedvezménnyel csak 5913 fontot (2,4 millió forint) kell majd fizetniük. A rossz nyelvek szerint azonban a királynő nem szeretne több pénzt áldozni a szülésre és ezért külön kérte a kórházat, hogy legyenek szívesek diszkont-áron adni a szolgáltatást.

Persze ha komplikáció lép fel, esetleg császárra van szükség, akkor ez az összeg még diszkont áron is felmehet akár 12 ezer fontra (5 millió forint).

Ez az összeg a szülésre és egyetlen éjszakai bent tartózkodásra érvényes, ha Katalin a babával tovább akar bent maradni, akkor újabb költségek merülnek majd fel – bár nem gondolnánk, hogy ez probléma lehet a királyi pár számára.

Hozzászólások