Katalin hercegné nagy pocakkal csúszdázik

Bármelyik pillanatban megérkezhet a hercegi pár gyermeke

2015/04/14

Hihetetlenül cuki képeket készítettek a nagy pocakos Katalin hercegnéről és György hercegről, amint egy játszótéren csúszdáztak és játszottak. Talán utoljára láthattuk így anyát és fiát, hiszen Katalin hamarosan életet ad a második gyermekének.

Katalin hercegné néhány hete otthagyta Londont és a Buckingham Palotát, hogy a várandóssága utolsó napjait vidéken, az Amner Hall nevű rezidencián töltse. Nem egyedül költözött ideiglenes lakhelyére, hiszen vele van másfél éves kisfia, György herceg is. A kismama ugyan nehezen viselte a terhesség korábbi szakaszait, most azonban láthatóan önfeledten várja második babáját.

Kate Middleton

Bár a nyilvánosságtól hivatalosan visszavonult, a New Idea nevű ausztrál magazinnak sikerült néhány lesifotót készítenie a hercegnéről és kisfiáról, ahogy a közeli játszótéren mulatnak: csúszdáznak, szalmabálákra másznak és közben sokat nevetnek. György hercegnek ráadásul társasága is akadt, hiszen amíg anyukája a többi szülővel csevegett, ő a gyerekekkel játszadozott

Katalin hercegné hivatalos források szerint április 25-ére van kiírva, ám a brit királyi palota nemrég kiadott közleménye szerint lehet, hogy már előbb megérkezik a királyi csemete. Az azonban biztos, hogy második gyermekét is Londonban, ugyanabban a kórházban fogja világra hozni, mint a kis György herceget, és ismét természetes szülést tervez. 

Kate Middleton 2

Katalin és férje, Vilmos herceg második gyermeke – bár hivatalosan nem erősítették meg a pici nemét -, minden valószínűség szerint kislány lesz, és a legtöbb forrás szerint az Alice nevet kapja majd. Az azonban biztos, hogy nagyapja, Károly, édesapja és bátyja után ő lesz a negyedik a trónöröklési sorban

Hozzászólások