Katalin hercegné szakít a királyi családdal

A saját feje után megy

2015/12/10

Katalin hercegné ismét szembemegy a hagyományokkal: nem hajlandó együtt tölteni a karácsonyt a királynővel.

Az idei év különleges a brit hercegi pár számára, hiszen Vilmos és Katalin családja még egy fővel bővült, amikor megérdekezett György herceg kishúga, Charlotte hercegnő. A szülők ezért úgy döntöttek, hogy idén a hagyományoktól eltérően nem a királyi családdal töltik az ünnepeket, hanem négyesben a saját otthonukban.

Katalin már tavaly is kihúzta a gyufát férje nagyanyjánál, akkor ugyanis a karácsony nagy részét a Middleton birtokon töltötték – a hercegné szüleinek nagy örömére. Bár a Middleton nagymama remélte, hogy idén is ez lesz a menetrend, Katalin úgy döntött, négyesben maradnak az ünnepek alatt Anmer Hallban.

Végre négyesben lehetnek
Végre négyesben lehetnek

„Katalin szeretné végre igazi családanyának érezni magát, szeretne egy kicsit megszabadulni a hercegné-szereptől. Izgatottan készül az idei ünnepekre, folyamatosan sütireceptek után kutatott az interneten, és úgy tervezi, hogy ő készíti majd a karácsonyi fogások nagy részét is a családjának. Ezenfelül az sem megszokott, hogy a daduskát is szabadságra küldik az ünnepek alatt. Úgy tűnik, az idei karácsonyt tényleg szeretnék teljesen hétköznapi módon, egy átlagos családként tölteni – árulta el a hercegi pár egyik ismerőse.

Hogy mit szól a tervhez Erzsébet királynő, azt nem tudni, de az szinte biztos, hogy december 24-én délután a hercegi pár is a királyi palotában ünnepel majd a királyi birtokon.

Hozzászólások