Katalin hercegnének abortusza volt?

Újabb botrányos pletyka

2015/06/01

Katalin hercegnének a szülése után sem lehet nyugta. A terhességét és a szülése körülményeit sokan kétkedve fogadták, erre most itt egy újabb hihetetlen pletyka, ami beárnyékolja a boldogságát.

A királyi pár az újságírók kereszttüzében. Annak ellenére, hogy a brittek imádják Vilmost és feleségét, az újságírók és mindent tudó titokzatos források folyamatosan újabb és újabb pletykákkal borzolják a kedélyeket. A legfrissebb hírek szerint egy ismerős elárulta, Katalin hercegnének volt egy abortusza, mielőtt feleségül ment volna Vilmoshoz.

Állítólag a dolog akkoriban történt, amikor Kate és Willam néhány hónapra szakítottak, a lány pedig kibékült gimis szerelmével, Williem Marx-szal. A lap hivatkozása szerint Carole Middleton, a hercegné édesanyja ragaszkodott hozzá, hogy elvetesse kisbabáját. Történt ugyanis, hogy Kate éppen kibékült a trónörökössel, amikor megtudta, hogy állapotos, leendő gyermekének édesapja pedig nem a herceg, hanem Marx.

Clarence House Announce The Engagement Of Prince William To Kate Middleton

Egy orvos szakértő szerint ez is hozzájárulhatott ahhoz, hogy Katalin hercegnének mindkét terhessége nehezen zajlott le, nem volt komplikációktól sem mentes, amihez bizony köze lehet az abortusznak. A sok támadás ellenére sem a királyi család, sem a hercegi pár nem adott ki közleményt egyetlen váddal szemben sem, hogy megvédjék az állapotos hercegnét és nyugodtan várhassa második gyermeke érkezését. Úgy tűnik, a kis Charlotte Elizabeth Diana érkezése után sem telhetnek békésen napjai. A mindig mosolygós, csupa szív Katalin a hívek körében az egyik legnagyobb kedvencnek számít, valóban nehéz róla elképzelni, hogy a Vilmossall való leendő házasságkötése reményében ilyenre lenne képes.

A hercegné védelmére szól, hogy sok nőhöz hasonlóan ő is szenvedett a Hyperemesis Gravidarum nevű betegségtől, ami a fokozott reggeli hányást és rosszulléteket okozza. Amerikában több, mint 50 ezer nő szenved ettől a problémától, de sokan nem is tudnak róla, hogy mi bújhat meg emögött az állapot mögött. Mivel a legtöbb orvos azt mondja, hogy ezek a tünetek a terhességgel együtt járnak, így nem is szereznek tudomást a probléma súlyosságáról, pedig akár következményei is lehetnek, okozhat túlzott fogyást, gyomorfekélyt, depressziót, epehólyag betegséget, de akár koraszülést is.

Vilmos herceg, Katalin hercegné a kis Györggyel

Katalin még első gyermekével való terhessége idején szembesült a ténnyel, hogy HG betegségben szenved, miután figyelmen kívül hagyta folyamatos rosszulléteit és súlyosbodó tüneteit, végül kiszáradás veszélyével kórházba került.

Hogy igazak-e a pletykák az abortuszával kapcsolatban, valószínűleg egyhamar nem fog kiderülni, de sokkal valószínűbb, hogy inkább egy újabb botrányról van szó, mint valódi tényekről. Amíg igazolást nem nyer, addig mindenesetre valóban erről lehet szó.

Hallottál már a vámpírbetegségről? Nem örülhet felhőtlenül kislánya születésének Katalin hercegné, ugyanis súlyos betegség miatt kell félteni a kis Charlotte-ot. A királyi család felmenői között több komoly, örökletes kór is pusztított, amelyek akár a hercegnőt is érinthetik. Olvasd el, mit kell tudni a betegségről!

Hozzászólások