Katalin hercegnét megfosztja az anyósa a címétől

Hoppon marad Vilmos és felesége

2015/10/13

Kamilla szeretője miatt búcsúzhat a koronától Katalin hercegné, hiszen úgy tűnik, mégis Károly veszi át a trónt.

Hoppon maradhat Vilmos és Katalin, mert bár sokan rebesgették, hogy II. Erzsébet nem fiának, Károlynak adná át a trónt, hanem kedvenc unokáját, Vilmost tisztelné meg a királyi címmel, most úgy tűnik, mégis az idősödő herceg lesz a befutó. Méghozzá felesége szeretőjének köszönhetően.

Katalin és Kamilla nem jön ki egymással
Katalin és Kamilla nem jön ki egymással

A királyi család lenyűgöző és fényűző élete csak a látszat, hiszen a háttérben igazi drámák folynak. Az egyik legkomolyabb konfliktus Kamilla és a királyi család tagjai között van, hiszen mindenki megbotránkozott, amikor kiderült: Károly már Dianával való házassága alatt Kamillával csalta feleségét. Ráadásul néhány hete még ennél is jobban elvágta magát, amikor kiderült, hogy milliárdos szeretője van.

Csakhogy ez a titkos románc segíthet abban, hogy Károly mégis megkapja a brit királyi trónt, noha sokan fiát látnák szívesen II. Erzsébet után. Köztudott, hogy Kamilla egyáltalán nem szereti Kate Middletont – nem csoda, hiszen a fiatal hercegné Dianára emlékezteti népszerűségével. Éppen ezért mindenképpen meg akarja akadályozni, hogy a Middleton- lány fejére kerüljön a korona.

Ebben pedig a multimilliomos szerető segíthet.

„Ez a milliomos férfi, akinek egyelőre a nevét nem árulhatom el, nagyon jó viszonyban van a királyi család több tagjával, köztük Károllyal és apjával, Fülöp herceggel is, és megpróbálja őket meggyőzni, hogy meg kell tartaniuk a hagyományos öröklési rendet, így pedig Kamilla lesz az új királyné. Fülöp ugyan eredetileg nem is akarta, hogy Kamilla a család tagja legyen, de a férfi meggyőzte, hogy ha nem Károlyék öröklik a trónt, az a monarchia végét fogja jelenteni – idézte a Cosmopolitan egy, az udvarhoz közel álló bennfentes szavait.

Ha Kamilla terve sikeres lesz, akkor Vilmos és Katalin elbúcsúzhat egy időre a királyi címtől!

Hozzászólások