Katalinnak James Blunt énekel a szülés alatt

Bármelyik pillanatban világra jöhet az utód

2015/04/22

Nagy a mozgolódás a királyi család körül, egyre közelebb a napja, hogy Kate Middleton világra hozza második gyermekét, akinek születése körül már most hatalmas az őrület. A hercegi pár még azt is titkolja, hogy milyen nemű utódra számíthatnak a hívek! Kiszivárgott viszont néhány információ, Katalinnak James Blunt és Ellie Goulding fog énekelni a szülőszobában.

Hihetetlen, hogy a britek mekkora rajongással várják a trónörökös érkezését! Már napokkal a nagy nap előtt kiköltöztek a St. Mary Kórház Lindo szárnya elé, oda, ahol vélhetően a hercegné életet fog adni második gyermekének. Az emberek képesek órákat, sőt éjszakákat eltölteni székeken, pokrócokon, dobozokon, csak hogy elsőként ott lehessenek abban a pillanatban, amikor a kicsi megszületik. Esernyőkkel, zászlókkal, különböző ruhadarabokkal van beborítva a környék, megjelentek a szuvenír árusok és sokan táblákkal a nyakukban rohangálnak, amelyeken az a felirat olvasható, hogy “Kate, ne kínozz minket tovább, áruld el, hogy fiú vagy lány a trónörökös!”.

Lehet, hogy a hercegi pár az egész családot magára haragította? Katalin már tudja, milyen az, amikor egy trónörökös születik, hiszen György világrahozatalánál iszonyatos felhajtás volt körülötte. Most odáig fajultak a dolgok, hogy állítólag a hercegné megtiltotta a családjának, hogy ott legyen a szülésnél. Ha érdekel, mit reagáltak a rokonok, olvass tovább!

Vilmos herceg, Katalin hercegné a kis Györggyel

Érdekes módon a második baba érkezését sokkal nagyobb titok és katonás rend övezi, mint anno 2013-ban, amikor Vilmos és Katalin első gyermeke, György született. Carol Middleton, a hercegné édesanyja mindent kézben tart, állítólag aprólékos pontossággal szabályozza az eseményeket és mindent felügyel. Katalinnak szinte semmivel sem kell törődnie, egyetlen dolga van, hogy nyugodt körülmények között megszülje gyermekét.

A felhajtás is jóval kisebb, mint György születésekor volt. Lehet, hogy ez annak is betudható, a kis jövevény mindössze a negyedik várományosa a trónnak, tehát lesz még idő bőven megismerni a kicsit. Katalinnak ezúttal az volt a kívánsága, hogy a média képviselőit tisztes távolságban tartsák a kórháztól, valamint hogy egy nappal később jelentsék be a trónörökös születését, mint a tényleges világrajövetel. Így lesz egy kis ideje pihenni és megnyugodni.

vilmos katalin

A szuper-nagyi mindenre fel van készülve, Katalin édesanyja már becsomagolt, és rajtra kész az indulásra. Az egész család az Egyesült Királyságban van, mindenki megszakította utazásait és ügyeit, egyaránt nagyon várják a trónörökös érkezését. A hercegné bízik benne, hogy a szülés normális úton zajlik majd le, nem lesznek komplikációk, így 48 órán belül elhagyhatja a kórházat. Egy közeli informátor szerint Katalinnak nem voltak különleges kívánságai, mindössze annyi, hogy csak az orvosa és Vilmos legyen mellette a szüléskor. Na és James Blunt, de természetesen csak virtuálisan. Mind a Daily Mail hasábjain kiderül, a leendő anyuka készített egy összeállítást kedvenc zenéiből, amin James Blunt és Ellie Goulding számai hallhatóak. Abban bízik, hogy ez mind őt, mind pedig a születendő babát meg fogja nyugtatni.

Hozzászólások